June 30, 2022

Ejendomsadministration – Benzinsikkerhed på din bolig

Ejendomsadministration – Benzinsikkerhed på din bolig

Dårlig brændstofsikkerhed kan bringe velfærden for din boligs lejere i fare, og det er din opgave at sørge for en sikker inde i omgivelserne.

Du bør restaurere og beholde brændstofrør og hjemmeudstyr som udlejer, udføre en årlig brændstofsikkerhedsundersøgelse og vedligeholde oplysninger om brændstofsikkerhed. At indsætte kuliltedetektorer og udvikle en administrationsplan af høj kvalitet i luften er to stabile metoder til at sikre, at en lejers velbefindende ikke bringes i fare af brændstof.

Planen bør tænke på de særlige behov for hvert sted, foruden brændstofforsyning og udstyrsinspektioner. Ansvaret skal gives til 1, der er ansvarlig for at finde ud af, vedrører websteder og personale, hvis handlinger kan have en effekt på luftkvaliteten.


Plan Forsikringsdækning kan imødekomme din Ejendom Husejere & Udlejer Forsikringsdækning har lyst. Du skal blot udfylde vores kort navn igen skrivog vores dygtige mæglere vil holde kontakten for at omarrangere din forsikringsdækning.


Årlig benzinsikkerhedstest

Udlejere bør sørge for, at brændstoftilbehør, udstyr og røgkanaler, der tilbydes til lejers brug, er sikret under Benzinsikkerhedslovene (opsætning og brug) 1998 (2004 i Northern Eire). En benzinbeskyttet registreret ingeniør bør udføre en brændstofsikkerhedsinspektion inden for 12 måneder efter isætning af et helt nyt brændstofudstyr eller røgrør, hvorefter årligt derefter.

Udlejere bør beskytte sikkerhedsinspektionsoplysninger i 2 år og levere et duplikat til nuværende lejere inden for 28 dage efter inspektionen. Før indflytning bør nye lejere få en kopi af undersøgelsen.

Lav en benzinsikkerhedsplan

Bekræft, at det er muligt for dig nemt at ændre din plan i forbindelse med eventuelle love eller forskellige justeringer, der påvirker brændstofsikkerheden. For at lave en plan, der passer til din situation, skal du observere disse tips:

  • Planlæg rutinemæssigt brændstofudstyr, rør- og filtervedligeholdelse med licenserede ingeniører.
  • Opsæt procedurer for at finde ud af, om et brændstofudstyr er skadeligt. Det er forbudt for nogen at gøre brug af et brændstofudstyr i tilfælde af, at de virkelig føler, det er farligt, og det skal slukkes øjeblikkeligt.
  • Fremvis en CO-alarm, der opfylder den britiske standard EN 50291 og er stemplet med et godkendelsesmærke. Overhold producentens anvisninger til punkt og prikke.

Den plan, du opretter, bør tage højde for de særlige behov i hvert rum, ud over brændstofforsyning og udstyrsinspektioner.

I tilfælde af mistanke om brændstoflækage…

  • Åbn alle døråbninger og vinduer i hjemmet
  • Sluk for brændstoffet på målerstyringsventilen
  • Navn Nationwide Grid’s Benzin Emergency Freephone-mængde på: 0800 111 999

Arbejde med lejere

Nedenstående er trin, som lejere kan tage for at forbedre brændstofsikkerheden:

  • Tilbyder adgang til lokalerne til brændstofvedligeholdelse og sikkerhedsinspektioner.
  • Luk på ingen måde ventilationsåbningerne på brændstofudstyr til hjemmet, og hold altid røgkanalerne rene.
  • Undersøgelser og reparationer af brændstof hjemmeudstyr kan udelukkende udføres af en benzinbeskyttet registreret ingeniør.

For ekstra styring og data kan du evt kontakt os lige her.

Find ud af, hvorfor 96 % af vores kundeemner har givet os 4 stjerner eller mere ved at studere vores evalueringer på Feefo.

For at få et tilbud giv vores specialistgrupper et navn på 0800 542 2743 eller anmod om et navn igen.

Allerede shopper? Hvorfor ikke anbefale os til dine kontakter alternativt for en lav pris på 50 £ på din fornyelse med vores Henvis en ven-ordning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.