June 29, 2022

CapVest køber Second Nature Manufacturers

CapVest køber Second Nature Manufacturers

NEW YORK — CapVest Companions LLP har erhvervet Second Nature Manufacturers fra Palladium Fairness Companions, LLC, et Licensed B Corp og det ældste minoritetsejede personlige fairness-bureau med mere end 3 milliarder USD i ejendele. Monetære sætninger for transaktionen blev ikke afsløret.

Second Nature Manufacturers, der har hovedkontor i Madison Heights, Mich., er et platformsfirma, der blev oprettet i begyndelsen af ​​2021 ved hjælp af blandingen af ​​Kar’s Nuts (mærket stikombination), Second Nature Snacks (ikke-GMO-verificerede snacks og stiblandinger) og Sanders Sweets ( små partier, kedelkogte havsaltkarameller). Virksomhedens sidste sommersæson åbnede et helt nyt innovationshjerte i Sanders Manufacturing-enhed i Clinton Township, Mich.

“Palladium har været en fremragende medskyldig til Second Nature Manufacturers og var medvirkende til at drive vores spændende udvikling over de foregående 5 år,” udtalte Nick Nicolay, tidligere regeringschef for Second Nature Manufacturers og emeritus-formand. “Palladium har været en forvalter for virksomheden, der har tjent til at hjælpe vores udvikling, mens den til enhver tid garanterer, at virksomheden fastholder den arv, tradition og husholdningstraditioner, som har gjort vores producenter særlige.”

Vic Mehren, nuværende administrerende direktør, tilføjede: “Når vi bliver ved med at samarbejde med CapVest i vores efterfølgende udviklingssektion, takker vi Palladium-besætningen for hans eller hendes ekstraordinære partnerskab. Med deres hjælp, og gennem indsatsen fra vores søde Second Nature Manufacturers-besætningsmedlemmer, har Second Nature Manufacturers omarbejdet sig til en frontløber inden for snacks og godbidder.”

CapVest blev etableret i 1999 og er et ikke-offentlig retfærdighedsbureau, der investerer i hele Europa og Nordamerika. Agenturets portefølje indeholder FoodVest, Eight Fifty Meals Group, Scandza og United Espresso.

Leave a Reply

Your email address will not be published.