June 29, 2022

ST. LOUIS — Mens Bunge’s Agribusiness fortsætter med at tilpasse sig dynamiske, hurtigt skiftende markedsforhold, nyder virksomhedens raffinerede olie- og specialolier-virksomhed godt af en gunstig udvikling i efterspørgslen ud over at levere kæde- og innovationsevner, oplyste ledere i det St. Louis-baserede firma i april 27.

Bunge-webindtægter inden for det første kvartal, der sluttede 31. marts, var $688 millioner, svarende til $4,48 per aktie på det udbredte lager, et fald på 17% fra $831 millioner, eller $5,52 per aktie, inden for første kvartal af regnskabsåret 2021. Bruttosalget udgjorde $15,88 milliarder, en stigning på 23 % fra tidligere 12,96 milliarder dollars om året.

På et justeret grundlag havde indtjeningen pr. aktie været 4,26 USD inden for første kvartal af regnskabsåret 2022, op fra 3,13 USD i det samme interval om året tidligere. Det robuste første kvartal fik Bunge til at øge sin helårs justerede EPS til mindst $11,50, op fra dens prognose på $9,50 i januar, hvilket afspejler “stærkere end ventede Q1-resultater og nuværende crush-kurver.”

Efter afslutningen af ​​finansregnskabet steg aktierne i Bunge så uforholdsmæssigt store som $121,78, en stigning på 6% i forhold til dagen før lukningen på $114,86.

“Vi fortsætter med at bygge på vores konstruktive momentum og levere år-til-år indtjeningsfremgang for tiende kvartal i træk, hvor alle segmenter af virksomheden bidrager til den robuste effektivitet,” udtalte Gregory A. Heckman, regeringschef, i løbet af april 27 konvention navn med analytikere. “Mens vi led tab i vores Sortehavsoperationer, reagerede vores besætning med succes på tingenes tilstand, da handelsmarginerne steg globalt på grund af blandingen af ​​fortsat solid efterspørgsel og et godt strammere udsigter.”

Gennem det første kvartal af regnskabsåret 2022 udgjorde sektion EBIT i Agribusiness i alt 699 millioner dollars, hvilket er et fald på 16 % fra 836 millioner dollars i samme tidsrum et år tidligere. Justeret sektions EBIT var dog 627 millioner dollars inden for første kvartal af regnskabsåret 2022, op fra 601 millioner dollars i det samme interval om året tidligere. Bruttosalget steg 15 % til 11,23 milliarder USD fra 9,79 milliarder USD, mens mængderne faldt til 20,07 millioner tons fra tidligere 21,64 millioner tons om året.

“Agribusiness begyndte året solidt,” sagde John W. Neppl, regeringschef og finanschef. “Ved forarbejdning rapporterede USA, Europa og Brasilien om større sojaknusningsresultater, der drager fordel af forbedrede marginer på grund af en kraftig efterspørgsel. Disse resultater var delvist blevet opvejet af et fald i softseed crush i Europa og Kina, som var blevet negativt påvirket af stramme frøudbud og bedre priser.

“Merchandising havde et fantastisk kvartal. Ikke desto mindre var resultaterne faldet sammenlignet med et rigtigt solidt tidligere år, hvilket afspejlede faldende resultater i vores internationale korn- og pengeselskabers aktiviteter.”

Inden for sektionen for raffinerede olier og specialolier var EBIT $173 millioner, et fald på 44% fra $308 millioner om året tidligere. Justeret sektion EBIT var i mellemtiden $180 millioner, en stigning fra $124 millioner om året tidligere. Bruttosalget havde været 3,98 milliarder USD, en stigning på 46 % fra 2,73 milliarder USD, mens mængderne havde været 2,3 millioner, en stigning fra 2,18 millioner tons.

Mr. Neppl udtalte, at større afslutninger i kvartalet primært var blevet skubbet af forbedrede marginer og volumener i Nordamerika, som nød godt af solide måltider og benzinefterspørgsel. Fører til de modsatte områder var næppe faldet i forhold til det foregående år, sagde han.

Fræsesektionens EBIT udgjorde 50 millioner dollars, en kraftig stigning fra 8 millioner dollars om året tidligere. Justeret sektion EBIT var $51 millioner, op fra $12 millioner. Bruttosalget havde desuden været betydeligt større og steg til $603 millioner fra $390 millioner. Mængden hævet til 1,16 millioner tons fra 1,04 millioner tons.

“Øget afslutning i kvartalet var blevet presset af Sydamerika, som nød godt af større formalings- og opstrømsproduktionsmargener, delvist opvejet af forhøjede industripriser,” sagde Mr. Neppl. “Øgede marginer og volumener i USA bidrog yderligere til den forbedrede effektivitet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.