June 30, 2022

BSNL vil tage initiativ til at opgradere 2G-cellewebsteder til 4G i Naxal Hit-områder

Bharat Sanchar Nigam Restricted (BSNL) kan opgradere 2G-mobilwebsteder til 4G i Naxal-ramte områder. Den generelle pris for missionen kan være Rs 2.426 crore, bekræftede EU-minister Anurag Thakur onsdag. Baseret på en PTI-rapport har skabet accepteret, at BSNL opretholder 2G-mobilwebsteder til 4G inden for Naxal-ramte områder i ti helt forskellige stater.

Under ledelsen af ​​premierminister Narendra Modi er en mission på 2.426 crore Rs blevet accepteret af skabet for at forbedre 2.542 2G-mobilwebsteder til 4G, sagde Thakur.

BSNL til at implementere Indigenous Developed Options

BSNL kan implementere lokalt udviklede muligheder sammen med kernefællesskab, radiofællesskab og telekommunikationsværktøjer til at opgradere 2G-webstederne til 4G. Alle de 2.542 hjemmesider kan opgraderes og drives af BSNL, bekræftede Thakur.

Dette er de næste stater, hvor BSNL vil arbejde inden for Naxal-hitområderne – Chhattisgarh (971 mobilwebsteder), Andhra Pradesh (346 mobilwebsteder), Bihar (16 mobilwebsteder), Madhya Pradesh (23 mobilwebsteder), Maharashtra (125 mobilwebsteder). websteder), Jharkhand (450 mobilwebsteder), Odisha (483 mobilwebsteder), Uttar Pradesh (42 mobilwebsteder), West Bengal (33 mobilwebsteder) og Telangana (53 mobilwebsteder).

BSNL kan endda opgradere sine nuværende 2G/3G-websteder i hele Indien til 4G inden for de kommende måneder. Det statsdrevne teleselskab har bestilt værktøjer til seks.000 mobilwebsteder indtil videre og er klar til, at sælgeren kan færdiggøre det.

For de uvidende havde BSNL samarbejdet med TCS (Tata Consultancy Providers) og C-DoT (Centre for Improvement of Telematics) for at udvikle en indfødt 4G-opløsning til sine netværk. Den føderale regering tillod ikke BSNL at gå videre med en international leverandør til 4G-udrulningen. Det er grunden til, at det statsdrevne teleselskab tog en del tid, da ikke en af ​​de indiske ekspertvirksomheder var dygtige til at lave kerneværktøjer til 4G-fællesskaber og forskellige tilknyttede muligheder. I august 2022 ville vi komme til at se BSNLs 4G-netværk i nogle områder af landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.