June 29, 2022

Da boligværdier er steget betydeligt i hele landet i løbet af de foregående år, er det vigtigt at forstå sondringen mellem boligværdi og markedsværdi i forhold til boligforsikringsdækning. Når du handler efter eller promoverer et hus, er der fokus på mange af dialogen og spørgsmålene markedsværdi, som er den mængde et hus vil blive købt eller udbudt for på det nuværende marked. Til forskel prioriterer forsikringsselskaber bolig værdsom er den anslåede alternativpris på et byggeri.

Hvor meget boligbeskyttelse ønsker jeg?

Et forsikringsdækningsfirma vil sjældent reklamere for dit private hjem, men de vil ændre det, hvis du gennemgår en katastrofe som en twister eller hjemmeild. Derfor er det vigtigt, at dit private hjem er forsikret det rigtige antal ønskede at genopbygge retfærdigt, end hvad det sande ejendomsmarked kan diktere, at husets pris hovedsageligt er baseret på det nuværende boligmarked.

En række år tidligere, hvor man tænkte på et “købers marked”, har mange husejere været forvirrede over, hvorfor de er blevet forpligtet til at forsikre deres bolig til en pris, der er højere end, hvad de har været tilbøjelige til at opnå i tilfældet. som de tilbød. Som et resultat af manglende efterspørgsel og rigelige ejendomme på markedet, var markedsværdier blevet skubbet under prisen for at genopbygge. I 2022 opdager vi ikke desto mindre, at vi navigerer i et virkeligt helt andet panorama. Stigende inflation, pandemisk påvirkning og det nuværende “leverandørmarked” har presset hvert marked og boligværdier op, hvilket efterlader husejere med et helt andet sæt af valg at foretage.

Lær videre for at studere ekstra om, hvordan COVID og inflation påvirker bolig og markedsværdier, ud over metoder, som Central kan vise dig, hvordan du beslutter dig for, om dit private hjem er forsikret for det rigtige beløb.

Hvordan er boligbeskyttelse blevet påvirket af COVID-19-pandemien?

Ved begyndelsen af ​​COVID-19-pandemien er de vigtigste producenter af byggematerialer blevet presset til at gradvist eller stoppe produktionen, efterhånden som nedlukninger udspiller sig over hele kloden. Mens USA’s forsyninger faldt, bemærkede nationen en stigning i efterspørgslen efter byggevarer, da folk flyttede ud af tætbefolkede byer og ind i forstæder og landdistrikter for at samle nye ejendomme eller renovere nuværende konstruktioner. Denne ubalance mellem udbud og efterspørgsel drev drastisk prisen på byggematerialer op, med tømmerpriserne steget med 135 % end oprindeligt i 2020.

Sammen med udbuds- og efterspørgselskampe har post-pandemisk personalemangel påvirket priserne ved at fortsætte med at hindre produktionskapaciteter i hele virksomheden. Mens materialeproducenter og udviklingshold forsøger at skrue op igen, fortsætter en mangel på arbejdere og eksperter med at gøre det besværligt at genvinde momentum og møde de vedvarende krav fra markedet. Endelig bliver udfordringerne med denne mangel på arbejdskraft og de høje materialepriser videregivet til disse bygnings- eller renoveringsejendomme, hvilket øger værdierne på hvert marked og boliger.

Hvad omfatter boligbeskyttelse egentlig?

Selv på et sikkert marked kan du ende med at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor du forsikrer dit private hjem for et tilsvarende beløb, som det kan koste at genopbygge. Det er vigtigt ikke at glemme, at kontraktpriser omfatter arbejdskraft, forsyninger og entreprenøromkostninger. At forsikre dit private hjem for meget mindre betyder, at du ikke kunne få alle de opgraderinger, du i øjeblikket nyder godt af, ligesom granitbordplader, ahorn- eller kirsebærskabe eller trægulve.

Bliv undervist i ekstra: Hvordan reagerer din boligejerdækning på hele tab?

Fjernelse af partikler er en anden brik i boligen værd puslespil, som folk normalt overser. De fleste forsikringer indeholder beskyttelse for at fjerne de forkullede ophold i dit private hjem efter en ildsted, og prisen for at fjerne partikler er kritisk. Indfødte bekendtgørelser kan også kræve, at den ubeskadigede del af dit private hjem skal fjernes, hvis den får livsvigtig skade. Enhver bybekendtgørelse kræver nedrivning, når en sikker andel af skaden er nået. I tilfælde som dette dækker din boligværdi ikke kun prisen for ombygning af dit private hjem, men derudover nedrivning af den ubeskadigede del samt eventuelle priser i forbindelse med borttransport af partikler, for at din nye bolig bliver opført.

Den centrale skelnen

Som du vil kunne se, er der ekstra til at forsikre dit private hjem, end man måske tror. Vi går ind for at revurdere din boligværdi sammen med din agent hvert tredje til femte år for at sikre, at dit private hjems alternative pris forbliver i overensstemmelse med markedet.

Ved at gøre klar til den værst tænkelige situation i dag, kan det spare dig for dine selvproblemer, og komplikationer burde, så det utænkelige nogensinde skulle opstå. Og du vil afslapning enkel forståelse Central vil sandsynligvis være korrekt der med dig på hvert trin af den måde, hvorpå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.