June 30, 2022

Bentley havde et fantastisk sidste år, når det kommer til bruttosalg. Med 14.659 biler leveret til kundeemner bemærkede den britiske producent en enorm stigning på 31 procent i sit bruttosalg fra 2020. Den luksuriøse model fra Crewe skal fastholde momentum ved at introducere en helt ny tilføjelse til sit verdenssortiment. Den primære teaser til denne maskine er nu ude, selvom den ikke giver os en række data.

Det ene tilgængelige billede viser, hvad der ser ud til at være et dørpanel med en indbygget dørhøjttaler bestående af 15 rombeformede pryddele. En fornem LED-omgivende, blid oplyser højttaleren, og der er en anden LED-komponent, der letter verden under armlænet. Billedet – blandet med en meget kort beskrivelse tilbudt af Bentley – antyder, hvad der meget vel kan forventes af denne nye mannequin.

Bilproducenten siger, at den vil afsløre den femte mannequin i sin portefølje på Might 10, hvilket kan eller ikke kunne antyde, at dette kan være et modelnyt produkt. Vi hælder i retning af den anden mulighed, da vi ikke har set spionbilleder af et præcist nyt produkt fra modellen. Det, vi bemærkede i sidste år i december, var ikke desto mindre en Bentayga-kontrolprototypetest i vintersituationer.

Bentley forklarer, at denne nye mannequin vil give “en ekstra dimension af wellness ombord”, hvilket kraftigt antyder, at vi taler om et par luksuriøse biler snarere end en præstationsorienteret bil. Den helt nye bil vil sidde “i luksuriøs trøst på toppen” af Bentley’s vary. Tjekbilen fra spionfotografierne fra et antal måneder i fortiden ser ud til at matche denne beskrivelse og udviser en længere akselafstand til Bentayga. Derudover matcher dørpanelerne på Bentayga stort set fuldstændigt teaserbilledet med dets rombeformede prøve.

Faktisk er det simpelthen en antagelse, og vi kan ikke garantere, at denne nye mannequin bestemt er baseret på Bentayga. Heldigvis modtog vi ikke at skulle deltage for længe for at finde ud, fordi den officielle og fulde debut er planlagt til at finde sted om mindre end to uger. Følg med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.