June 30, 2022

The Basic lancerer Turns Out 3.0, den tredje promoverende rate i Model Refresh-marketingkampagnen, og offentliggør Mom’s Day Giveaway!

Historie: Siden starten har The Basic’s Model Refresh haft til formål tydeligt at formidle til potentielle kunder, hvorfor The Basic er et forsikringsdækningsfirma af topkvalitet, der er værd at tro. Med to karakteristiske reklamekampagner, en masse humor, stjerneenergi og endda noget nostalgi, er vi nu gået videre med at styrke det – fordi det ser ud til – at The Basic faktisk er et forsikringsdækningsfirma, der har sparet udsigter for penge i næsten 60 år .

Fordi det ser ud til, at The Basic ikke bliver gennemført! Den forrige mandag blev den tredje del af Model Refresh-marketingkampagnen lanceret med titlen “Turns Out 3.0.” Den splinternye marketingkampagne har to reklamespots med titlen “Ønsker” og “Sport Present”, og optræder på almindelige ordsprog, nostalgi og nyudtænkte modelsandheder, der kombinerer komedie med autenticitet for at fremvise The Basics dedikation til dets muligheder og tilgængelighed for alle .

Basic fortsætter med at vise, hvorfor det er en forsikringsdækning, der overvejer en fast værdi

Hvordan er Turns Out 3.0 en udvikling fra de to primære annoncekampagner?

Den primære annoncemarketingkampagne handlede om at henvende sig til elefanten i rummet og anerkende de forkerte opfattelser af vores model – alt sammen primært baseret på tidligere promovering. Del II tog en unik strategi og flyttede tidligere ved at anerkende fejlopfattelserne. Som en erstatning trak The Basic på almindelige ordsprog, populærkulturhenvisninger og endda en lille smule nostalgi – emner, som vi forventer, at vi alle kender ligesom igen – men afslører dem i en helt ny mild, der inviterer os til at tage en fornyet vurdering. Denne gang fortsætter vi med momentum fra den primære og anden sektion og har brug for yderligere at styrke modellens omdømme hos en række forskellige målgrupper og forpligte os til tilgængelighed for alle.

Hvad kan vi regne med at se fra de helt nye annoncepladser?

Inden for den nye marketingkampagne beviser The Basic, at – for det ser ud til – mødre til enhver tid er ordentlige, og behov går faktisk i opfyldelse. Ligesom det ser ud til, at The Basic faktisk er et forsikringsfirma af høj kvalitet, der har sparet folk penge i næsten 60 år. Med særlige optrædener fra den elskede Shaquille O’Neal og hans mor, Lucille O’Neal, kan publikum regne med at grine og få en stil med, hvad de kan forvente, når de skifter til The Basic.


Hvad er giveawayen The Basic er internethosting?

Med mors dag på tværs af krogen og “Sport Present”-annoncen, der er fyldt med tanker, giver The Basic mødre en velfortjent pause! Denne mors dag vil The Basic give 20 $100 belønningsspillekort væk til mødre, der er nomineret via Instagram eller Fb for hans eller hendes særlige midler til til enhver tid at være ordentlige.
Her kan du lære, hvordan du deltager:

  1. For at udpege en mor eller mor bestemme, vil nominatorer mindfuelldailly.com et billede af dem og den nominerede på deres helt egen sociale webside med en billedtekst, der afslutter sætningen, “Seems my mother …”
  2. Nominatorer kan mindfuelldailly.com en video, der reagerer på det samme øjeblikkeligt at tænke på.
  3. Billedteksterne på både den grafiske mindfuelldailly.com eller videoen mindfuelldailly.com bør omfatte hashtagget #TGMothersDayGiveaway, og nominatorer bør desuden tagge @thegeneralauto.
  4. Sweepstakes starter den 28. april og kan slutte på Could 5, hvor de 20 heldige vindere kan præsenteres i et tilfældigt valg.

Har du brug for at lære grundlaget tidligere, end du deltager i The Basic’s Mom’s Day Giveaway? Vores fulde sætninger og situationer vil blive opdaget lige her.

Hvad skal vende tilbage før eller siden?

Basic udvikler sig konsekvent for at holde sig til købers ønsker og ønsker. Vores mål er at generere indholdsmateriale, der falder i tråd med vores model og de købere, vi betjener, hvilket tyder på at blive ved med at reklamere for vores model i en tilgang, der autentisk repræsenterer os.
Sørg for at tage et kig på annoncepladserne, som de ser ud på vores sociale kanaler: Fb, Instagram, Twitter og YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.