June 29, 2022

På grund af, hvordan problemer er inden for Volkswagen-koncernens hierarki, vil Audi RS Q8 aldrig få lov til at højne dem som Porsche Cayenne Turbo GT, for ikke at nævne Lamborghini Urus. Hvis du vælger mannequinen, der bærer de 4 ringe frem for dem fra Zuffenhausen og Sant’Agata Bolognese, vil tunere heldigvis tage Ingolstadts flagskibs-SUV i følgende grad. Eksempelvis frigiver ABT sin signaturversion med superbiler af effektivitet.

Den forstærkede RS Q8, der er udråbt til at være en “racing-brugerbil”, gør brug af en opgraderet twin-turbo 4,0-liters V8, der nu yder kolossale 790 hk (589 kilowatt). Drejningsmomentet kan øges betydeligt ved at ramme 4 cifre ved 1.000 Nm (738 lb-ft). Med den nyligt opnåede eftermarkedsmuskel slår Audis hurtige luxobarge 62 mph (100 km/t) fra stilstand på 3,2 sekunder og barberer dermed 0,6 sekunder fra den officielle dash-tid. Helt ude vil den køre 196 mph (315 km/t).

For at låse op for disse tal modificerede ABT intercooler og turboer ud over at ændre motorens ECU. Yderligere modifikationer inkluderede et rustfrit stål udstødningssystem med enorme quad forslag, der inkluderer 105 mm finishere. Når det kommer til udseende, er der kulfiber næsten overalt, hvor du kigger, sammen med den aerodynamiske kropspakke.

Fra den fornemme indgangssplitter til den aggressive bagdiffusor har ABTs RS Q8 opgraderede fysik et rod af tilføjelser. Facetprofilen afslører kraftigere skørter og 23-tommer hjul pakket rundt i 295/35 R23-dæk. Indvendigt er kulfiber så snart igen hovedtemaet, fordi det er blevet brugt selv på motorhjelmlåsen, kanterne af sæderne og igen på midterkonsollen.

Som du ville regne med, er den effektive SUV bare ikke ligefrem billig. Den Kempten-baserede tuner beder 129.900 € (110.000 £ på nuværende tidspunkt alternative omkostninger) for bundtet alene. Sammen med bilen er du en iøjnefaldende €316.480 (£267.000). Kun 96 Audi RS Q8’ere kan blive omdannet til Signature-versionen som et vink til 1896, da virksomheden var baseret.

Disse kan samles i hånden mod et gebyr på ikke mere end otte biler pr. tredive dage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.