June 29, 2022

En aktivtilsynsførende og dets tidligere co-CEO’er er blevet enige om at betale 10 millioner dollars for at afregne omkostninger til amerikanske værdipapirer og handelsgebyrer, som de lavede forkerte fremstillinger over for købere og shoppere, der skabte fantasien af ​​virksomhedens sandsynligvis fremtidige fremskridt.

SEC-bekendtgørelsen erklærede, at i en række offentlige ansøgninger siden i det mindste

August 2016 overvurderede New York-baserede Medley Administration og Brook B. Taube og Seth B. Taube virksomhedens ejendele ved sammen med “dedikeret kapital” mængder fra shoppere, hvis aftaler med Medley ikke pålagde nogen forpligtelse til at spekulere med virksomheden, og hvis investeringsudøvelse pr. Medley var minimal.

Taubes og Medley afslørede ikke, at der var en trussel om, at en vital mængde af forbrugerens kapital på ingen måde ville blive investeret og efterfølgende på ingen måde ville generere de gebyrindtægter, som Medleys monetære fremgang afhang af, udtalte SEC i sin påstand.

Taubes og Medley indvilligede i indførelsen af ​​SEC’s ordre, der opdagede, at de havde dedikeret overtrædelser af antisvigbestemmelserne i den føderale værdipapirforordning, blandt forskellige overtrædelser.

De blev enige om at betale de 10 millioner dollars uden at indrømme at have benægtet SEC’s resultater.

Virksomheden kunne ikke nås for bemærkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.