June 30, 2022

Apple Eyes fremstiller iPhones til 47.000 millioner Rs i Indien i løbet af 12 måneder

De monetære 12 måneder 2023 vil markere de anden 12 måneder af PLI-ordningen (produktionsforbundet incitament) og er allerede begyndt i april, og de Cupertino-baserede teknologiske store Apples entreprenører ser efter at fremstille iPhones til en pris på Rs 47.000 crore i løbet af de 12 måneder selv. Dette kan være et stort skridt op og er en slags 5 gange prisen på Rs 10.000 crore på iPhones, der var blevet fremstillet inden for de tidligere monetære 12 måneder af Foxconn og Wistron.

PLI-ordning – en velsignelse for producenter?

Baseret på en rapport fra ET Telecom vil iPhone-producenter normalt ikke stå over for nogen vanskeligheder med at kvalificere sig til PLI-ordningen, fordi den forventede fremstilling er en slags dobbelt så præcist krav til at udvikle sig til at blive berettiget. For at udvikle sig til at være berettiget til ordningen er Foxconn, Wistron og Pegatron alle forpligtet til at gøre iPhones til en pris på Rs 8.000 crore. Ydermere forventer specialister, at Apple vil sende omkring 7 millioner modeller, hvilket kan betyde, at virksomheden har sin højeste markedsandel nogensinde på omkring 5,5 %. Dette kan rejse på igen med overdreven efterspørgsel efter en bredere portefølje af gadgets, som understøttes af større indfødte fremstillings- og engagerende finansieringsordninger.

Indtil videre udgør Indien mindre end 1,5 % af Apples internationale bruttosalg, og i overensstemmelse med kilderne nær sagen, vil mere end 60 % af de iPhones, der produceres i landet, sandsynligvis være til eksport. Navnlig blev PLI-ordningen lanceret inden for 12 måneder 2020 for at drive producenter til Indien fra Kina og Vietnam. Der er en inhabilitet inden for intervallet omkring 10 % til 15 % mellem Indien og dets produktionsrivaler, som PLI-ordningen forsøger at opveje ved at give omkring 4 % – 6 % cashback i løbet af 5 år. Hele udgiften til ordningen er Rs 40.951 crore over 5 år.

Så vidt Apple er taget i betragtning, betyder rapporten, at virksomheden forventes at levere telefoner til en pris på over 6 milliarder dollars til produktionsenhedsværdi inden for de anden 12 måneder af PLI-ordningen. For at huske, begyndte fremstilling af iPhone i Indien for fem år siden i 2017 med iPhone SE, og nu indeholder porteføljen også iPhone 11, 12 og 13. På forhånd igen i december sidste 12 måneder indførte den føderale regering en incitamentsordning på 10 milliarder dollars til halvlederfremstilling og -design.

Leave a Reply

Your email address will not be published.