June 30, 2022

Forsikringsdæknings- og genforsikringsmæglergruppen Aon har nydt godt af de solide udvalg af motion inden for katastrofeobligationer og tilknyttede forsikringsrelaterede værdipapirer (ILS) i første kvartal af 2022, med indtægter svævende.

aon-logoAon rapporterede sine resultater for første kvartal på dette tidspunkt og erklærede, at de har dygtige tocifrede indkomstfremgange inden for kapitalmarkedsdelen af ​​sin genforsikringsdivision.

I alt rapporterede Aon om en stigning på 4 % i omsætningen for 1. kvartal til 3,7 milliarder USD, med en naturlig indkomstvækst på 8 %, der driver denne forbedring.

Marginerne er yderligere forhøjede for forhandleren, hvilket afspejler det faktiske faktum, at hovedspillere som Aon fortsætter med at have evnen til at udtrække voksende mængder af værdi fra deres handlinger, selvom markedet fortsat er vidne til forsøg på at disintermediate og gøre værdikæden ekstra miljøvenlig .

Disse bestræbelser påvirker indtil videre ikke mæglerkoncernen, som fortsætter med at høste vigtige gevinster ved at formidle avanceret forsikringsdækning og genforsikringsvirksomhed.

“Inden for første kvartal leverede vores besætning solide økonomiske resultater med 8 % naturlig indkomstfremgang, vækst i arbejdsmarginen på 60 basisfaktorer til 38,0 % og EPS-fremgang på 13 %,” defineret Greg Case, Chief Govt Officer i Aon. “Vores effektivitet viser, hvordan voksende international volatilitet yderligere har styrket relevansen af ​​vores Aon United-teknik.

“I lyset af stigende kompleksitet og usikkerhed vil vores kolleger fortsætte med at gøre brug af de overlegne analyser og underliggende ekspertise fra vores Aon Enterprise Providers-platform til at etablere områder med uopfyldte ønsker, forbedre servicekravene og fremskynde leveringen af ​​de nyeste muligheder, der præsenterer købere den læsbarhed og tillid, de bør forsvare og udvikle deres virksomhed.”

Genforsikringsmæglerindtægterne steg 6 % eller 7 % på et naturligt grundlag, hvorimod forretningstrusselmægleren bemærkede en naturlig indkomstfremgang på 9 %.

Aons genforsikringsoptioner bemærkede solide fremskridt i sin traktatvirksomhed, hjulpet af fastholdelse og internet, hvor nye virksomheder vinder.

I fakultativ genforsikring mægling, Aon desuden dygtige robuste fremskridt.

Men det er kapitalmarkedsaktionerne, som omfatter Aon Securities’ aktiviteter, virksomhedens finansieringsbank og forsikringsrelaterede værdipapirer (ILS), der var fokus.

Lige her udtalte Aon, at virksomhedens dygtige “tocifrede fremskridt i kapitalmarkedstransaktioner.”

Det livlige katastrofeobligationsmarked fortsætter med at være en drivkraft for kapitalmarkedsmodellerne for de førende mæglere, mens de desuden fortsætter med at høste fordelene ved forskellige områder af ILS lige så effektivt.

Sideløbende med dette inkluderer kapitalløftning, strukturering og M&A-øvelser desuden kapitalmarkedsgrupperne af mæglerteams som Aon, der driver yderligere indkomstalternativer.

Da katastrofeobligationsmarkedet fortsat er travlt, hvor Aon har præsteret en del transaktioner i de seneste uger, ser det ud til, at andet kvartal også kan se meget stærkere kapitalmarkedsbidrag til Aons genforsikringsindtægter.

Faktisk kan Aon integrere kapitalmarkedsmetoder i forskellige områder af mæglervirksomhed, svarende til dets progressive sikkerhedsstillende finansieringssvar for mental ejendomsejendomme, tilbyde yderligere områder med potentiel fremtidig indkomstfremgang og opbygge kapitalmarkedssynergier i hele virksomheden.

Inden for det fremragende katastrofeobligationsmarked forbliver Aon i bund og grund den mest produktive finansielle institution eller forhandler, der servicerer sektoren, og topper vores rangliste i overensstemmelse med Artemis’ oplysninger.

Printvenlig, PDF og e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.