June 30, 2022

Den første i måneden rådgav Alfa Romeo CEO Jean-Philippe Imparato Automotive Information Europe der kunne være en anden generation af Giulia. Ikke desto mindre vil det tage noget tid af den grund, at sportssalonen først vil gennemgå et ansigtsløft midt i cyklussen. Det fortæller os, at den vil blive ved i sin nuværende art indtil ikke mindre end 2025 eller 2026. Når dens efterfølger i sidste ende kommer på markedet, vil den ikke have nogen forbrændingsmotorer. Ganske vist vil Giulia kun gå til EV.

Dette er en anden kicker – det er måske ikke en salon længere. Som et resultat af efterspørgslen efter saloner er faldet betydeligt inden for den endelige lang tid, genovervejer Alfa Romeo systemet. Vores venner kl Motor.es have det på god autoritet, vil den fornyede Giulia tage form af en swoopy crossover. Den spanske publikation hævder, at den skal lave en moderne profil i samme retning, fordi Ferrari Purosangue. Deres spekulative gengivelse gør et forsøg på at se vejen frem for Alfas elektriske Giulia.

Citroën har taget en meget sammenlignelig metode med sin C5 af den grund, at den nyeste mannequin, døbt C5 X, ikke er en sedan. Det er ekstra sideløbende med sporene af en højkørende ejendom med en coupé-lignende taglinje. Bliv ikke for forbløffet, hvis den overhalede Opel Insignia vil overholde badedragten, da den også hævdes at vinke farvel til sedan-opskriften.

Den efterfølgende generation af Giulia vil formentlig være en af ​​mange mange elbiler fra den sagnomspundne italienske model. Alfa Romeo har på forhånd nævnt, at den kun skal være elektrisk i 2027, uanset at den ikke har en eneste nul-emissionsmannequin i sin nuværende portefølje. Dens første generte forsøg i retning af elektrificering er Tonale, en kompakt crossover tilgængelig med en plug-in hybrid drivlinje.

Virksomhedens første elbil er planlagt til at nå i 2023 og kan tilsyneladende blive parret med den lille crossover-jeep, der blev forhåndsvist i begyndelsen af ​​marts. Hver af dem forventes at være indbygget i Polen, hvor de kan dele mødelinjen med en ligeværdig Fiat. Derudover kommer der i 2023 opdateringer til Giulia og Stelvio, som spionbilleder har afsløret, sandsynligvis vil få nydesignede forlygter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.