June 29, 2022

Afsløret på 20. september 2013

Du vil være i stand til at ansøge om velværebeskyttelse, evaluere alle dine valg og tilmelde dig en plan i et enkelt strømlinet hjælpeprogram ved hjælp af Wellness Insurance Coverage Market®.
Når den åbne tilmelding begynder den 1. oktober 2013, vil du være i stand til at udfylde dit hjælpeprogram og se valgmulighederne for velværebeskyttelse, der er tilgængelige for dig.

1. Opret en konto

Først præsentere nogle primære data. Vælg derefter et brugernavn, en adgangskode og sikkerhedsspørgsmål for øget sikkerhed.

2. Ansøg om markedsbeskyttelse

Indtast detaljer om dig og dine kære sammen med din indtjening, familiemåling og ekstra. Brug disse retningslinjer nu, som vil hjælpe dig med at indsamle den viden, du ønsker.

3. Vælg en plan

Efterfølgende vil du se alle de sygeforsikringsplaner og -applikationer, du er berettiget til, og evaluere dem side om side. Du vil desuden finde ud af, hvis du kan få lavere priser på markedsbeskyttelse.

4. Tilmeld dig

Vælg en sygesikringsplan, der opfylder dine ønsker, og tilmeld dig! Beskyttelsen begynder så hurtigt som den 1. januar 2014.

For dem, der ønsker at hjælpe sammen med dit Market-værktøj, er der personer, der er uddannet og licenseret, som vil hjælpe dig med at opfatte dit velværebeskyttelsesvalg og tilmelde dig en plan i hver stat. Og husk, at du når som helst kan kontakte os via telefon eller opholde sig på internetchatten for at få hjælp med en markedsforespørgsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.