June 29, 2022

2023 Polestar 2 får en håndfuld opdateringer til det helt nye mannequinår sammen med moderne farver og hjul. Polestar hævder desuden varierende forbedringer og et fald i CO2-fodaftrykket fra brugen af ​​vedvarende energi inden for produktionsforløbet.

De helt nye udvendige farver er House og Jupiter, som Polestar betegner som henholdsvis “metallisk sort” og “guldgrå med crimson flage”. De sædvanlige 19-tommer og valgfrit tilgængelige 20-tommer fælge får desuden nye designs, hvorimod det valgfrit tilgængelige Nappa-læder-baserede polstring indeni får en helt ny zink (grå) farve og er matchet med Gentle Ash-beklædning.

Varmepumpen, der følger med den valgfri Plus-pakke, kører nu optimalt ved temperaturer mellem 20 grader Fahrenheit og 77 grader Fahrenheit. Det burde forbedre den virkelige verden, hævder Polestar.

2023 Polestar 2

2023 Polestar 2

De officielle tal fra USA var ikke desto mindre tilgængelige på udgivelsestidspunktet. Til reference er 2022-moder vurderet til 270 miles i enkeltmotortype og 249 miles i dobbeltmotorspecifikationer.

Forskellige små justeringer for 2023 omfatter en aftagelig solskærm til de tos panoramaglastag og et opgraderet, app-forbundet kabineluftfilter.

Polestar kan også forsøge at mindske sine bilers samlede CO2-fodaftryk ved at købe raffineret aluminium ved at bruge vedvarende energi. Aluminiumsbakken, der bærer batterikabinettet, vil få en rabat i kuldioxidudledningen på 1.653 kilo pr. bil på grund af dette, hævder Polestar. Bilproducenten nævnte, at det normalt bruger blockchain-teknologi til etisk at levere batteriforsyninger sammen med glimmer og kobolt.

2023 Polestar 2

2023 Polestar 2

Priser for 2023 Polestar 2 vil muligvis blive afsløret inden for de kommende uger. For nu er i det væsentlige den mest rimeligt prissatte mannequin i 2022 lavere end Tesla Mannequin 3, som har oplevet en række værdistigninger for ikke så længe siden.

Hver Polestar 2 og Tesla Mannequin 3 vil hurtigt være bredt tilgængelige hos Hertz, hvorimod Polestar har prøvet en betydeligt helt anden mannequin for sin detailekspertise.

De to er Polestars eneste tilstedeværende mannequin, dog er en amerikansk fremstillet Polestar 3 SUV på vej, som. Vil formentlig blive afsløret senere i år, adopteret af Polestar 4 og Polestar 5-moden, sidstnævnte forhåndsvist af principideen, som først blev bevist i 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.