June 29, 2022

TL;DR

  • 1More lancerer Evo TWS med adaptiv ANC- og LDAC-codec-hjælp.
  • 1More Evo er overdreven beslutningslydlicenseret og har så meget som 28 timers batterilevetid.
  • Priser for 1More Evo skal kun afsløres på Could 10.

Når du ikke er vant til lydterminologier, så gå ikke glip af vores smarte information med hensyn til de helt forskellige lyd-codecs sammen med deres specifikationer og fordele/ulemper. Du bør helt sikkert bekræfte vores Bluetooth-lydcodecs-oversigt lige her.

1More Evo kan prale af højopløselig lydcertificering og adaptiv ANC

Bortset fra LDAC-codec-kompatibiliteten, er 1Mores Evo-øretelefoner licenseret med højopløsningslyd og drevet af hybriddrivere. Certificeringen indebærer, at in-ear-hovedtelefonerne kan producere frekvensrespons mellem 20Hz og 40kHz. Samt giver 1More Evo et afkodningsgebyr på hele 990 kilobits i sekundet ved 32 bit, hvilket er mere end det dobbelte af, hvad de modsatte krav kræver.

Baseret på 1More er der tre mikrofoner på hver øretelefon, der arbejder sammen for at både tillade eller blokere udendørs lyde for så meget som 42dB støjreduktion. Kunder kan styre omfanget af støjreduktion ved de helt forskellige gennemsigtighedstilstande i smartphone-appen, en sammenlignelig knowhow, du vil opdage på den nyligt lancerede Sennheiser Sport True Wi-fi og Momentum 3 TWS.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 hovedtelefoner

Sennheiser lancerede simpelthen deres nye Momentum True Wi-fi 3 hovedtelefoner med adaptiv ANC. / © Sennheiser

1More delte ikke de komplette specifikationer for Evo wi-fi, men når det kommer til batterilevetid, præsenterer Evo så meget som 28 timers hel spilletid ved at bruge opladningsetuiet. Wi-fi-opladning kan også understøttes under Qi-normalen, og virksomheden garanterer 4 timers batterilevetid fra en 15-minutters hurtig pris. Endelig kommer 1More Evo med dobbelt-enhedsforbindelse med Bluetooth 5.2 almindeligt.

1Mere Evo værdi og tilgængelighed

1More Evo i sort eller hvid farve vil være derude globalt i Could til en men ikke oplyst detailværdi. Til forskel er den nuværende 1More ComfoBuds mini TWS prissat til $100, så det er beskyttet at sige, at den ekstra succesfulde Evo bliver dyrere. Desuden giver 1More allerede $30 i rabat (£25/€30) ved at bruge lavpriskoden ‘EVO30‘ kan du placere i Amazons onlinebutikker.

Er du ligeglad med lyd-codecs? Hvilket lyd-codec søger du efter, når du køber nye høretelefoner? Fortæl os i feedbacken nedenfor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.