June 30, 2022

Så snart solen er ude, indser du, at det er tid til at variere din garderobe og pragt til en ekstra passende til sommertid. Ikke desto mindre kan selv den mest dygtige fashionista have problemer med at finde ud af, hvad de skal tage på i løbet af denne tid af de 12 måneder. Det kan hjælpe dig med at planlægge dine optrædener til de varmere måneder, lige her er en hurtig liste over vigtige tøj og niknakker, du skal forberede, når du kan:

En almindelig hvid T-shirt

Hvid t-shirt
Billede: Mediamodifier/Unsplash

Intet kan slå sommervarmen højere end en kølig og hyggelig t-shirt. Du kan muligvis tage hele dagen på og til enhver begivenhed, da de er nemme at inkludere i ethvert outfit. Forsøg at sporte den med nogle afkortede denimshorts for et off-the-manchet look eller under en ulåst, stor button-down skjorte til en afslappet aften i byen.

Når du køber en t-shirt, er det bedst at få en i en almindelig hvid farve, fordi den ikke optager så meget varme fra solens stråler. Du skal desuden sørge for, at t-shirten er lavet af bomuldsmateriale, da disse materialer lader fugt tørre meget hurtigere end andre.

Et par strømpebukser

Billede: Alex Shaw/Unsplash

Modsat standardopfattelsen vil du uden tvivl være i stand til at tage strømpebukser på hele sommeren. Strømpebukser matcher effektivt med flydende påklædning og nederdele, de er normalt vigtige, hvis det at gå ud med nøgne ben får dig til at føle dig bar eller modtagelig.

Tricket til at trække dem af hele sommeren er at opbevare strømpebukser, som kan være lette og gennemsigtige nok til at holde dine ben friske og friske. Du skal desuden sørge for, at dine tights er matte i stedet for skinnende, for sidstnævnte ville muligvis give det indtryk, at du bare sveder ret meget.

Et par korte shorts

Billede: Engin Akyurt/Unsplash

Denne sæson er det rigtige tidspunkt at levere dine mest behagelige shorts eller sydende bukser. Uanset om du får dem lavet af denim eller bomuld, er det bedst at vælge korte shorts, der er tilgængelige i upartiske farver. På den måde vil du være i stand til at parre dem med en hvilken som helst af dine toppe og sneakers ekstra kort og enkelt.

En sommer sæson kjole

sommerkjole
Billede: Tamara Bellis/Unsplash

Påklædning lavet af solskin, flydende materiale er beklædningsgenstande, du ikke vil være i stand til at gå ud med i de varmere måneder. For dem, der går efter en munter sommerstemning sammen med dine outfits, skal du vælge påklædning i skinnende farver eller spændende blomsterprint. Det er desuden det rigtige tidspunkt at tage påklædning uden ærmer, grime eller spaghettistropper for at forblive ny, selv i den kvælende varme.

En kaftan

Kaftan
Billede: Karim MANJRA/Unsplash

Har du brug for en ting, der hænger lidt ekstra end din standard påklædning eller nederdele? Gå efter en kaftan for at skabe en dramatisk indgang til ethvert socialt samvær eller sammenkomst om sommeren. Du kan muligvis tage det på som et kostume helt af sig selv, eller matche det med nogle underdele for at håndtere det som en ekstra stor prime. Hvis det ønskes, kan du også klemme den i taljen for et ekstra formelt look.

Uanset hvilken måde du beslutter dig for at lægge på det, bør du ikke have problemer med at trække en kaftan af, da det kan passe godt med alle former for kropsbygning.

En linnedskjorte

Billede: Bianca Castillo/Unsplash

Boho stilfuld er en sommertid, der er stærkt relateret til sommertiden. Du kan nemt opnå dette look ved at tage en ulåst, flydende skjorte lavet af hør. Du kan muligvis gå efter en ærmeløs tunika-type prime eller en ekstra konventionel button-down skjorte. Så længe den er lavet af hvidt hør, vil en hørskjorte helt sikkert udstråle sommermode.

Hvis du ønsker at tage det til det følgende trin, skal du vælge en skjorte, der kan hænge og karakteristisk broderi for at skille sig ud fra gruppen.

En badedragt

Chanel Cruise 2012 Rygende badedragter

Enhver sommerklar fashionista skal altid have en badedragt forberedt. Med hensyn til hvilken form du skal få, vil hver enkelt afhænge af dine præferencer eller hvad der reducerer, der får dig til at se din fineste ud. Overvej desuden at få en badedragt, der fås i sommerlige farver eller prints for at fremkalde sæsonens seneste stemning. Det vil være bedst, hvis du desuden gik med en badedragt lavet af hurtigttørrende materiale, så du bare ikke rigtig føler dig tynget af et fugtigt outfit for længe.

En stråhat

Billede: Alex Blăjan/Unsplash

En enorm, floppy stråhat er en ikonisk sommertid-accent, der umiddelbart kan huske på dovne eftermiddage på kysten eller grill-picnics i haven. Udover at være en stilpåstand, er det også et must for at beskytte dit ansigt og hovedbund mod solens farlige ultraviolette stråler.

Et par solskærme

Et par solskærme af høj kvalitet er det sidste ord accent for at beskytte dine øjne mod blændende dagslys. Når du også kunne blive fristet til at vælge et stilrent design, er det fornuftigt at vælge et grundlæggende som erstatning. På den måde skal du bruge det identiske par 12 måneder efter 12 måneder. Du skal desuden købe et robust par, da det allersidste, du har brug for, er at få dine solskærme til at knække på dig, når du er på farten.

Et par flip-flops

klipklapper
Billede: Fernando Gonsales/Unsplash

I flere dage, hvis du skal til kysten eller svømme i poolen, bliver du nødt til at tage på eller levere sammen med et par gummiflip-flops. Som et resultat af, at de er designet til at være vandtætte, vil du være i stand til at tage dem på og gå direkte i vandet uden at bekymre dig om at ødelægge dit fodtøj. Flip-flops fås desuden et utal af designs og nuancer, hvilket gør det nemt at vælge et par, der passer bedst til din personlighed og dit outfits.

Et tørklæde

Louis Vuitton, Precious Tiger Shawl
Billede: Louis Vuitton

I løbet af sommermånederne skal du altid have et tørklæde lavet af solskin, æteriske materialer på dig. Det er en all-around accent, som du skal bruge for at beskytte dig selv mod hårdt dagslys eller robust sommervind. Det er også muligt at tage den på for kort at dække din badedragt på, før og efter du nyder et stykke tid i vandet. Det kan muligvis endda fungere som en nem picnic eller strandmåtte i en knivspids.

For dem, der ikke ved, hvilket design de skal vælge til dit tørklæde, skal du vælge tie-dye, ternede, blomster eller botaniske print og mønstre.

Er du den slags, der frygter, at sommertiden kommer, fordi påklædning til sæsonen stresser dig? I så fald håber vi, at de forslag, vi har nævnt ovenfor, gør problemerne en smule lettere for dig denne gang. Med disse sommertid fornødenheder i din garderobe eller bagage, vil du være i stand til at nyde under solen meget hurtigt!

For ekstra stillæsninger, klik lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.