June 30, 2022

100 Mbps bredbåndsplaner til rimelige priser

Sandsynligvis de mest hyppige bredbåndsplaner leveret af en hel del tjenesteleverandører i Indien er 100 Mbps planen. 100 Mbps-planerne præsenterer ikke kun højhastigheds-webforbindelse, men er desuden tilgængelige til billige tags. Uanset om det er til online-studier eller arbejde eller spil eller fritid, planlægger 100 Mbps at svømme til alle dine ønsker. Talt om under er 100 Mbps-planerne leveret af Excitel, Airtel, Jio, ACT og BSNL, der inkluderer en gennemsnitlig billetpris.

Excitel – 100 Mbps plan

En af mange stigende producenter i Indien, Excitel gør brug af europæisk ekspertise til at levere problemfri og konstant effektivitet. 100 Mbps-planen fra Excitel kommer med helt forskellige mærker og varigheder for at imødekomme forbrugernes komfort. Fiber First fra Excitel forsyner kunder med en 100 Mbps-plan i en måned til 699 Rs. Kunder kan også få abonnementet i 3 måneder, 4 måneder, 6 måneder, 9 måneder og 12 måneder for Rs 565, Rs 508, Rs 490, henholdsvis 424 og 399 Rs. Ikke desto mindre tilbydes 9-måneders planen under nye abonnenter på tjenesten. Desuden er planerne fra Excitel faktisk grænseløse, og der opkræves ingen FUP-videnbegrænsning.

‘Commonplace’-pakken fra Airtel

Airtel Xstream Fiber kan præsentere højhastigheds-web så meget som 1 Gbps, ikke desto mindre tilbyder teleselskabet nogle forholdsvis rimeligt prissatte planer med effektiv webhastighed. Fiberoptisk internetforbindelse Airtel tillader en af ​​mange hurtigste bredbåndsforbindelser og er meget pålidelig. Kunder kan få adgang til ‘Commonplace’-pakken, som leverer 100 Mbps webhastighed til en måned-til-måned værdi på Rs 799 unikt af skatter. Kunder får 3,3 TB eller 3300 GB månedlig viden om fair-usage-politik (FUP) med denne plan.

JioFiber 100 Mbps planer

Sandsynligvis de mest pålidelige tjenesteleverandører i Indien, JioFiber tilbyder en 100 Mbps webhastighed videnplan til en værdi af Rs 699 for et gyldighedsinterval på 30 dage. FUP-begrænsningen, der er angivet på denne plan, er 3300 GB eller 3,3 TB. Kunder får adgang til symmetrisk tilføjelse og opnår hastigheder på 100 Mbps med denne plan. De miljøvenlige virksomheder og pålidelige tilslutningsmuligheder leveret af JioFiber gør det til et af de foretrukne valg at vælge imellem.

100 Mbps-planen fra ACT

Webserviceleverandøren, der primært er baseret i Bengaluru, leverer en 100 Mbps grænseløs videnplan, kaldet Fast Plus. Kunder kan få Fast Plus-pakken fra leverandøren til en månedlig værdi på 985 Rs. FUP-kendskabsbegrænsningen, der pålægges, er 1000 GB mindfuelldailly.com, og nettet fungerer med en hastighed på 512 Kbps. Kunder kan også få gratis prøveversioner til en række af Over-The-Prime (OTT) platforme og forskellige tilføjelser med denne pakke. Det skal være berømt, at denne plan er for byen Bengaluru, og den kan variere i hele landet.

100 Mbps bredbåndsplaner fra BSNL

Det statsejede teleselskab BSNL under Bharat Fiber Broadband leverer spændende planer til sine kunder, der skal gå efter 100 Mbps webhastighed. BSNL tilbyder især to 100 Mbps-planer, SuperStar Premium-1 og Fiber Worth-plan. SuperStar Premium-1 og Fibre Worth-planer leverer 100 Mbps webhastighed til en pris af henholdsvis Rs 749 og Rs 799 per 30 dage. FUP-videnbegrænsningen, der er indstillet på SuperStar Premium-1-planen, er 1000 GB, mens den på Fibre Worth-planen er 3300 GB. Det skal huskes, at hver af disse pakker er unikke for GST, og klienter kan også få en årlig 100 Mbps-pakke til Rs 9.588.

Leave a Reply

Your email address will not be published.