June 30, 2022

US Mobile forventer at øge den helt nye service til ekstra byer i by- og landområder i landet

US Mobile har i samarbejde med Qualcomm Applied sciences og Inseego lanceret sin 5G mmWave højhastigheds-webservice i dele af 10 amerikanske byer.

Tjenesten siger, at dens Dwelling Web+-svar leverer hastigheder på så meget som 300 Mbps, hvilket repræsenterer en stigning på 10-15 tilfælde sammenlignet med dets 4G LTE-bolignet.

US Mobiles nye internetudbud er leveret af Inseego Wavemaker FW2010 udendørs 5G CPE, drevet af Qualcomm 5G Mounted Wi-fi Entry Platform Gen 1, der inkluderer Snapdragon X55 5G Modem-RF-systemet.

Tjenesten nævnte, at den helt nye Mounted Wi-fi Entry (FWA)-tjeneste allerede er derude i dele af East Moline og Rock Island, Illinois; Bettendorf, Cedar Falls, Davenport, Dubuque og Waterloo, Iowa; Yakima, Washington; og Beloit og Janesville, Wisconsin.

Mounted Wi-fi Entry, eller FWA, er en teknik til at tilbyde wi-fi-forbindelse til huse og virksomheder ved hjælp af radio-hyperlinks mellem to monterede faktorer uden nødvendigheden af ​​fiber og kabler til sidste mile-forbindelse.

Teleselskabet nævnte desuden, at det forventer at udvide det helt nye tilbud i disse byer og udvide til nye byer i byer og landdistrikter.

US Mobile system, at deres Dwelling Web+-tjeneste tillader problemfri videokonference med “tonsvis af bidragydere”, foruden samtidig streaming af afsløringer, musik og spil.

Inseego Wavemaker FW2010 udendørs CPE forbindes til en Wi-Fi-router for at tilbyde sikker internetadgang for en hel del enheder gennem et hus, en virksomhed eller en arbejdsplads. CPE kan forlænge mmWave-beskyttelsen mange kilometer væk fra et mobiltårn. Det hjælper desuden 5G under 6 GHz og Cat 22 LTE.

Mike Irizarry, EVP og CTO hos US Mobile, nævnte: “Dette FWA-svar er afgørende for at tilbyde kundeemner rimeligt prissatte og pålidelige hjemmeforbindelser, uanset hvor de bor, og vi ser frem til at øge det til ekstra områder i 2022 og tidligere. .”

“Denne udvidelse af levering af højhastigheds-web til uudnyttede byer er et vidnesbyrd om Qualcomm Applied sciences bestræbelser på at bygge bro over den digitale kløft,” sagde Gautam Sheoran, vp, produktadministration, Qualcomm Applied sciences. “Ved at udstyre operatører og OEM’er med omkostningseffektive, sidste mile anvendte videnskaber, er vi i stand til at styrke færdigkunder og virksomheder med klassens bedste 5G-forbindelse til huse og virksomheder, sammen med disse i tidligere underbetjente områder. ”

I september 2021 valgte US Mobile Nokia til implementeringen af ​​sit Standalone 5G-kernefællesskab. Den europæiske leverandør nævnte, at udrulningen af ​​5G SA forventes at være gennemført i spidsen af ​​2022.

US Mobiles implementering af Nokias 5G-kerne giver dens nuværende hjælp til Radio Entry Community (RAN), hvor Nokia leverer sine AirScale-radioer til hvert lavbånd og mmWave 5G.

Ericsson og Samsung præsenterer desuden 5G RAN-udstyr til US Mobile.

US Mobile havde aktiveret sine første 5G-markeder i dele af Iowa og Wisconsin i begyndelsen af ​​2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published.