June 30, 2022

Nye myndigheders forslag omfatter at pålægge udlejere at leje ledige forretninger, som har stået uden lejere i over seks måneder. I et forsøg på at puste nyt liv i skrantende overdrevne gader, vil kvarterhold og små virksomheder være i stand til at besætte tomme detailvarer.

De helt nye foranstaltninger vil sandsynligvis blive anvendt som en del af udjævnings- og regenereringsfakturaen. Every day Mail har afsløret, at denne plan er klar til at blive afsløret i løbet af dronningens tale den efterfølgende måned i Might.

I overensstemmelse med den publikation, som en autoritet leverer, sagde: “Den føderale regerings mission om at opstille vil puste nyt liv i disse hyggelige byer og afslutte svøben af ​​indkapslede forretninger, der suger sjælen ud af så snart travle overdrevne gader.”

Tory-manifestet erklærede, at det vil forsøge at iscenesætte samfundet i “hver del af Storbritannien” ved at forbedre livsalternativer og meget vigtige virksomheder. Selvom dagsordenen for udjævning er blevet beskyldt for at koncentrere sig om så omtalt som “lyserøde vægsæder”, som på forhånd var blevet holdt af Labour og var blevet modtaget af de konservative ved valget i 2019. Der er blevet fremført beskyldninger om, at finansieringen især har været fokuseret på at forbedre situationen på disse områder.


Plan Forsikringsdækning kan imødekomme din Ejendom Husejere & Udlejer forsikringsdækning har lyst. Du skal blot udfylde vores kort navn igen venligog vores dygtige mæglere vil holde en korrespondance for at omarrangere din forsikringsdækning.


Døråbninger, der er lukket under aflåsninger, er på ingen måde blevet genåbnet

Mindfuelldailly.com-Covid mangfoldigheden af ​​ledige forretninger i Storbritanniens bycentre er hurtigt steget som følge af ændringer i købsmønstre. Tal produceret af British Retail Consortium oplyser, at hver syv varer i øjeblikket er tomme. I det nordøstlige England er statistikken meget mere barsk, da hver femte er lukket.

Konventionelle detailhandlere har kæmpet af den grund, at pandemi som handel flyttede online, hvoraf mange på ingen måde er vendt tilbage. Store indkøbscentre er blevet efterladt tomme efter døden af ​​så snart de vigtigste detailproducenter.

Hvad bliver der foreslået?

Forslagene vil give de indfødte myndigheder mulighed for at pålægge udlejere at udleje overdreven vejejendomme gennem et obligatorisk udlejnings-offentligt salg. Udlejere vil sandsynligvis få en kort frist til at fylde butikken, før de indfødte myndigheder starter det offentlige salg og inviterer bud fra begivenheder.

Hensigten er at skære ned på mangfoldigheden af ​​ledige forretninger på overdrevne gader og give mindre virksomheder og velgørende organisationer mulighed for at besætte detailartiklerne.

Sikker på, at virksomhedsledere og marketingkampagneteams har bifaldet initiativet. Chief govn of business physique, UK Hospitality, Kate Nicholls, “Vi hilser disse nye forslag velkommen til at forynge tomme ejendomme, som kan ødelægge et rum, stimulere innovation og fremskynde økonomisk fremgang og restaurering.”

Better Manchesters rådgiver for det finansielle system om natten, Sacha Lord, nævnte: “Finansiering til at genbruge tomme detailhandlere til detail-, fritids- eller gæstfrihedslokaler vil ikke kun hjælpe med at genoprette byens centrum, men vil tilskynde offentligheden til at købe indfødte. Denne regenereringsteknik har allerede virket i adskillige områder af Better Manchester, og jeg er glad for, at den føderale regering har erkendt, at der nu er behov for tiltrængt bevægelse for at hjælpe vores overdrevne gader.”

Marketingkampagnegruppen Save The Excessive Road, som blev lanceret i 2015, nævnte, at den håbede, at planerne ville “vende tomhedskatastrofen til en mulighed for optimistisk forandring”.

Konklusion

Vi bifalder ambitionen med dette initiativ, der har til formål at hjælpe med at regenerere vores nations overdrevne gader. Ikke desto mindre opfatter vi, at mange udlejere formentlig vil være bekymrede i forhold til egnetheden af ​​eventuelle mandaterede lejere. Der skal ses ekstra element i forhold til de vurderingsprocesser, der sandsynligvis vil være på plads. Ejendomsboligejere kan have overvejelser om, at de vil blive presset til at indgå et forlig, hvor langsigtet overkommelighed er et spørgsmål. Og kan ejeren stå med en grim gæld og lokaler med en begrænset lejeattraktion, hvis den lejer, der er blevet presset af denne ordning, efterfølgende stopper med at købe og sælge og ikke har råd til prisen på den forfaldne tidsplan?

Ordningen vil sandsynligvis tvinge armen af ​​erhvervsudlejere, som er særligt selektive eller forsigtige med hensyn til at acceptere lejers tilgange. Den slags virksomheder, der benytter sig af at leje deres lokaler, er sandsynligvis ude af at vedligeholde med tilstødende erhvervsejendomme; for eksempel, sikker på, at fastfood-detailhandlere ikke er til alles stil, undskyld ordspillet. Få overdreven gader er kort forsynet med takeaways, barberer, købmandsforretninger, caféer og sødmesaloner. Så en anden virksomhed, der leverer en blandt disse virksomheder, føltes måske som overdreven og en dårlig indsats. Men lad os se det i øjnene, de fleste udlejere med butikslokaler har ikke været klar til at være for kræsne. Med gebyrer, der skal betales for ledige lokaler, og masser af alligevel at have boliglånspriser til at dække, er det usandsynligt, at de har afvist potentielle virksomhedsejere, som de følte, ville med en grad af tillid være i stand til at dække de krævede priser.

Det ser ud til, at problemet med rimelighed er mangel på efterspørgsel, end mangel på ejendom giver. Så ville den føderale regering ikke være bedre stillet til at tackle de underliggende årsager, der forårsager den manglende efterspørgsel, som ligner lammende virksomhedsafgifter for topvejslokaler i sammenligning med deres online-only-modstandere?

Find ud af, hvorfor 96 % af vores kundeemner har givet os 4 stjerner eller øget ved at studere vores kritik af Feefo.

For at få et tilbud giv vores specialistgrupper et navn på 0800 542 2743 eller anmod om et navn igen.

Allerede forbruger? Hvorfor ikke anbefale os over for dine kontakter i handelen for en lav pris på 50 £ rabat på din fornyelse med vores Refer a Buddy-ordning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.