June 30, 2022

Den tidligere licenserede forsikringsdækningsagent Narek Harutyunyan, 31, fra Camarillo, Californien, blev i denne uge dømt i Ventura County Superior Court for to grove anklager om stort tyveri, efter at Harutyunyan angiveligt stjal forsikringsdækningspræmier fra købere, hvilket efterlod dem uforsikrede og en virksomhedsejer med et uforsikret tab.

Gebyrerne var blevet sænket til forseelser, efter at Harutyunyan betalte 8.085 USD i restitution, og han blev desuden dømt til at betale 150 USD til statens restitutionsfond, sat på prøve i et år, beordret til før eller siden at afsone i fængsel og beordret til ikke at interagere i enhver forsikringsdækning form for beskæftigelse. California Division of Insurance-dækning tilbagekaldte Harutyunyans agentlicens og licensen til hans virksomhed, First and Final Insurance Coverage Companies, den 18. oktober 2021.

En undersøgelse foretaget af CDI afslørede angiveligt, at Harutyunyan mellem september 2016 og juli 2017, mens en autoriseret forsikringsdækningsagent, der driver virksomhed som første og sidste forsikringsdækningsfirma i Camarillo, stjal forretningspræmiemidler, han indsamlede fra sine købere og omdirigerede disse midler til hans personlige private brug.

En shoppers virksomhedsdækning for en lastbil var ikke legitim, når den var bekymret for en ulykke, hvilket efterlod virksomhedens ejer med en uforsikret mangel på mere end $6.398 og en tredjepartserklæring på $107.764.

Ventura County District Lawyer’s Workplace forfulgte sagen.

Copyright 2022-relateret presse. Alle rettigheder forbeholdes. Dette materiale vil ikke blive trykt, udsendt, omskrevet eller omdistribueret.

Emner
Californien
Virksomheder
Svig

Leave a Reply

Your email address will not be published.