June 30, 2022

Disney kunne have smedet deres føring for Den lille Havfrue Live-action-genindspilning for mange år siden, men Tessa Thompson lader tilsyneladende simpelthen nu at kaste sin hat i ringen. Skuespillerinden lignede en moderne havfrue i Giorgio Armani torsdag aften, da hun gik på det røde gulvtæppe til en lejlighed og fejrede Thompson som Armani Magnificences helt nye internationale ansigt.

Det er udmattende at tænke på, at Armani ikke havde den grundlæggende eventyrprinsesse på temperamentbrættet, da han designede dette look. Ensemblet består af tre genstande, sammen med en iriserende hav-uerfaren maxi-nederdel, med en tekstureret effekt, der næsten ligner skæl, og en lige så skinnende pink bandeau-høj. På højt, spændt rundt om Thompsons hals og falder ned af hendes skuldre og nederdel til jorden, er en form for perlenet, et sublimt tackle af den type fiskeinternet, der ville fange en havfrue som Ariel. Når alt kommer til alt, da dette var en storslået Armani-begivenhed, havde alle øjne været rettet mod make-up’en, omridset af en dyb rød læbe.

Kevin Mazur/Getty-billeder Fritid/Getty-billeder

Mens Halle Bailey desværre allerede har Ariel-funktionen på lås, er der hele tiden en efterfølger. I mellemtiden er Armani Magnificence’s verdensomspændende ansigt udadtil bare ikke en grim komfortpræmie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.