June 29, 2022

I januar erklærede de koreanske myndigheder, at de arbejdede med indfødte teleselskaber om 6G-samfundsvækstmetoder

De helt nye myndigheder i Sydkorea forventer at give dig en 6G-kommunikationsprototype i 2026, rapporterede koreansk presse.

Præsidentovergangsudvalget udtalte, at de kommende myndigheder forudså, at den endnu ikke-standardiserede “6G”-ekspertise skulle kommercialiseres mellem 2028 og 2030.

“I forhold til fremtidige økonomiske fremskridtsdrivere er de nuværende myndigheder specialiseret i ikke-hukommelseschip, fremtidig bilindustri og bioteknologi og sundhedspleje,” udtalte udvalget. “De helt nye myndigheder planlægger at tilføje 6G-kommunikation, sekundært batteri, show, beskyttelse og rumfart, overlegent atomkraftværk og digitalt indholdsmateriale.”

Udvalget udtalte desuden, at 6G-kommunikation skal være karakteriseret ved “nul latency”, og at verdenskommercialisering “forventes i slutningen af ​​2020’erne eller 2030, og de helt nye myndigheder sigter mod at lykkes der tidligere.”

Den nyvalgte præsident Yoon Suk Yeol lancerede den 18. marts sin præsidentielle overgangsgruppe, som kan undersøge den afgående administrations generelle stilling indtil 9. maj om morgenen, dagen før den nyvalgte præsident Yoon overtager arbejdspladsen.

I januar introducerede de koreanske myndigheder, at de var engageret i næste generations samfundsvækstmetoder sammen med indfødte transportører og teknologiselskaber SK Telecom, KT, LG Uplus, Samsung Electronics og LG Electronics.

Den føderale regering og virksomhederne har som mål at afholde samarbejdsaktioner for begivenheden og innovationen af ​​5G-ryggen og endnu ikke-standardiserede fremtidige 6G-netværk, Web of Issues (IoT) og satellit-tv til pc-kommunikation.

Samsung Electronics har desuden på det seneste introduceret, at det kan samarbejde med Korea College for at finde en afdeling, der er dedikeret til analyse og vækst af næste generations anvendte videnskaber, der ligner 6G. Fra og med 2023 vil 30 universitetsstuderende være i stand til at forske i Korea Colleges næste generations teknologiafdeling.

I 2019 etablerede LG LG-KAIST 6G Analysis Heart i samarbejde med Korea Superior Institute of Science and Know-how (KAIST).

LG og KAIST havde på forhånd indgået et samarbejde med det amerikansk-baserede kontrol- og målebureau Keysight Applied sciences med det mål at afslutte analyser af fremtidige 6G anvendte videnskaber.

Under forligets sætninger vil de tre ledsagere samarbejde om at skabe anvendt videnskab forbundet med terahertz-frekvenser, der i vid udstrækning set et nøglefrekvensbånd for 6G-kommunikation, som ikke er blevet standardiseret. Ledsagerne har som mål at afslutte 6G-analysen inden 2024.

LG har på forhånd udtalt, at 6G forventes at blive kommercialiseret i 2029. LG er desuden berømt for, at fremtidige 6G anvendte videnskaber vil præsentere hurtigere videnshastighed, reducere latens og bedre pålidelighed end 5G, og kan være i stand til at formidle ideen om Ambient Web of All the things (AIoE), som tilbyder forbedret forbundet ekspertise til kunderne.

RCR Wi-fi Information afslørede en redaktionel rapport om fremtidig 6G-ekspertise kaldet “Er det faktisk på tide at begynde at tale om 6G?”, hvor vigtige handelsledere og analytikere diskuterer den foreløbige indsats i retning af den langsigtede vækst af 6G. Klik lige her for at komme ind i rapporten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.