June 30, 2022

Youssef Sfaif, en direktør for kreditscore og forsikringsdækning Linked Investments hos vital forsikrings-linked securities (ILS) sektorpensionsinvestor PGGM, forlader allokatoren for at koble til en intern ILS-platform ejet af en seriøs genforsikring, har Artemis indset.

youssef-sfaif-ils-forsikringsforbundne-værdipapirerPGGM er den vigtigste slutinvestor i forsikringsrelaterede værdipapirer (ILS) og har en lang historie med støt at øge sine beholdninger i huset, med en opmærksomhed på partnerskaber med genforsikringsselskaber, der ændrer sig til en meget vellidt teknik til at få adgang til forsikringsrelaterede afkast i nyere tid.

Som ansat hos en af ​​de afgørende fremadskuende allokatorer inden for ILS-klassen har Sfaif spillet en stor position inden for væksten af ​​sin metode til ILS-sektoren, siden han kom til pensionsinvestoren i 2017.

Tidligere i år rapporterede vi, at PGGM’s ILS-allokeringer nu havde nået omkring US $8,2 milliarder i dimension, med nye partnerskaber med genforsikringsinitiatorer og ILS-fondsallokeringer etableret i de seneste måneder, fordi pensionsinvestoren fortsætter med at stige i huset.

På nuværende tidspunkt aner vi ikke, hvor præcist Sfaif er på vej til sin efterfølgende professionsoverførsel, men vi er informeret om, at det vil være en regeringsstilling på en ILS-platform, der ejes af et genforsikringsselskab med hovedkontor i Bermuda.

Sfaifs baggrund har til enhver tid været inden for forsikringsdækning og genforsikring, efter at have påbegyndt sit erhverv inden for virksomhedens aktuarmæssige facet, først for forhandleren Marsh i Paris, før han skiftede til forsikringsfacetten af ​​handelen hos det franske genforsikringsselskab SCOR, hvor han udviklet en opmærksomhed på forskellige muligheder.

I 2017 foretog Sfaif sin overførsel til investeringshuset for forsikringsforbundne værdipapirer (ILS) og blev medlem af den primært baserede pensionsfinansieringsspecialist PGGM i Holland.

Hans erhverv hos PGGM startede som en Finansieringstilsynsførende med fokus på kreditscore og ILS-investeringer, før Sfaif blev forfremmet til affiliate direktør i begyndelsen af ​​2018.

Han blev derefter forfremmet til stillingen som Director, Credit score & Insurance Covered Investments i begyndelsen af ​​2020.

Nu, næsten 5 år inde i sit erhverv hos PGGM, foretager Sfaif en overgang til ILS administrationsfacetten af ​​branchen, dog for en seriøs genforsikringsgiver.

Et sted, der passer fint sammen med hans faghistoriske fortid, i væsentlig grad sammen med hans arbejde med at etablere og opbygge relationer til genforsikringsselskaber, som en seriøs eller eneste ILS-investor i joint venture-biler, sidevogne og ILS-fonde.

Printvenlig, PDF og e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.