June 29, 2022

Rusland kan også blive tvunget til at gulve mellem halvdelen og to-tredjedele af sit forretningsplan inden 2025 med det formål at kannibalisere dem til reservedele, rapporterede avisen Kommersant, der citerer en uidentificeret person på transportministeriet.

Inden for ministeriets base case vil ikke mindre end 70% af landets udenlandsk fremstillede fly ikke desto mindre flyve ved spidsen af ​​2025, nævnte Kommersant med henvisning til en intern rapport om flyvirksomheden frem til 2030.

Ikke desto mindre kan Rusland i en værste situation begynde at stå over for ekstrem mangel, der begynder inden for anden halvdel af dette år, da sanktioner forhindrer luftfartsvirksomheden i at importere elementer, hedder det i rapporten.

Ministeriet svarede ikke øjeblikkeligt på en anmodning om bemærkning.

Selv i formentlig den mest optimistiske situation vil passagermængden ikke komme sig til niveauet før krisen på 100 millioner mennesker om året i 2030, rapporterede Kommersant.

Planen kræver et forbedringsprogram på 627 milliarder rubler (8,6 milliarder USD), der kan tilføje 1.000 russiske fly til den landsdækkende flåde i 2030. Rusland havde 1.140 fly registreret pr. 20. april, nævnte Kommersant.

Billedkreditscore: JethuynhCan/Second RF ved hjælp af Getty Picture

Copyright 2022 Bloomberg.

Sager
Rusland

Leave a Reply

Your email address will not be published.