June 29, 2022

 • Marie Claire støttes af sine seere. Mens du køber ved hjælp af hyperlinks på vores hjemmeside, kan vi optjene gebyr på blandt de objekter, du vælger at købe.

 • “Du bad os. Lad rapporten præsentere, at vores korrigerende pakke blev lanceret i 2017,”

  Som du har set i vores beskyttelse af Amber Heard og Johnny Depp-sagen, sagsøger skuespilleren i øjeblikket sin tidligere ægtefælle for $50 millioner på grund af ærekrænkelse.

  Depp hævder, at Heard har saboteret sit erhverv efter at have kaldt ham en “wifebeater” og hævdet at være voldsramt i hjemmet i et Washington Mindfuelldailly.com artikel.

  Retssagen foregår i øjeblikket i Virginia og bliver livestreamet, hvilket betyder, at alle kan se. Det har udviklet sig til et emne for intens granskning i løbet af de sidste par uger.

  Nu er en nøglevirkelighed Heard har hævdet i retssagen ved at blive afkræftet – på TikTok, af alle steder.

  Retssagen mod Johnny Depp og Amber Heard fik simpelthen et underligt vending

  Under retssagerne hævdede Heard at have brugt en farvekorrigerende makeup-palette fremstillet af model Milani. Hendes advokat forklarede, at netop den skjuler var det, hun brugte til at dække blå mærker af efter påstået vold i hjemmet fra Depps hænder.

  “Dette var, hvad hun brugte,” nævnte Heards advokat for at vælge, mens han gestikulerede til Milani-paletten.

  “Hun voksede til at blive meget dygtig til det. Du kommer til at lytte til vidnesbyrdet fra Amber om, hvordan hun havde brug for at kombinere de helt forskellige farver til de helt forskellige dage med blå mærker, som de udviklede sig inden for den helt anderledes farve og måden, hun ville bruge [this] at røre ved disse for at have evnen til at dække disse.”

  Skuespillerinden Amber Heard lytter i retssalen i Fairfax County Circuit Courthouse i Fairfax, Virginia, den 25. april 2022. - Skuespiller Johnny Depp sagsøgte sin ekskone Amber Heard for injurier i Fairfax County Circuit Court, efter at hun skrev et op-ed-stykke i Washington Post i 2018 omtaler sig selv som en

  Men nu har modellen delt en video på sociale medier – i hvad nogle kalder et “episk clapback” – for at bevise, at paletten, der blev brugt i retssagen, udelukkende var, der kan købes fra 2017.

  Heard hævder, at misbruget skete, og hun eller han brugte paletten til at dække blå mærker fra 2012 til 2016 – et år før, da modellen sagde, at det var, der kan købes.

  Videoen er blevet betragtet som 4,9 millioner tilfælde indtil nu. Du kan se den på TikTok lige her.

  “Du bad os. Lad rapporten præsentere, at vores Correcting Package blev lanceret i 2017,” skrev de i videoen. “Tag ordet: Påstået misbrug fandt sted i 2014-2016, blev skilt 2016, lanceringsdato for makeuppaletten: december 2017.”

  Som svar til følgere i feedbacken tilføjede en modelrepræsentant blot: “Vi er lige her for at give oplysninger om sagen.”

  Hverken Depp eller Heard har kommenteret videoen. Retssagen fortsætter – ekstra, som vi har det nu.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.