June 30, 2022

Af QBE Senior Media Relations Supervisor Sandra Villanueva

Baseret hovedsagelig i Barcelona, ​​vil Beatriz være en del af QBE den 15. juni og kan rapportere tilbage til Cécile Fresneau, administrerende direktør – forsikringsdækning.

Beatriz kommer til QBE fra Zürich, det sted, hvor hun har haft en del roller i de foregående 20 år, hendes mest up-to-date som Head of Industrial Spain/CEO International Company Spain. Før dette varetog hun roller i hele Underwriting og Shopper Administration sammen med Head of Relationship Company Clients (International Company EMEA), Head of Center Market Proposition (EMEA) og Head of Monetary Traces and Worldwide Enterprise (International Company Spain). Beatriz har desuden mæglerekspertise efter at have tilbragt et stykke tid hos Marsh i Spanien og Marsh & McLennan UK.

Cécile Fresneau, administrerende direktør – forsikringsdækning, nævnte: “Jeg er glad for at byde Beatriz velkommen til personalet på et tidspunkt, hvor vi har formidable og spændende planer for Europa. Beatriz’ observationsrapport, ekspertise og ledelsestype gør hende til en vidunderlig tilføjelse til vores personale, og jeg sidder meget op i at arbejde sammen med hende.”

Beatriz fortæller: “Jeg vil faktisk fremad med at blive medlem af QBE, det er et super alternativ til at bygge på QBE’s vidunderlige fundament på Kontinentaleuropa, og jeg vil faktisk fremad med at blive medlem af personalet og blive fanget i. QBE har formidable planer for Europa, hvoraf et par stykker vi allerede er begyndt at tage form, og jeg sidder op for at lægge al min kraft, iver og energi i at levere QBEs udviklingsdagsorden og handle sammen med nogle søde mennesker.”

Beatriz overtager stillingen fra Andrea Brock, der har optrådt som Interim Europe Govt Director, og fortsætter i stillingen, indtil Beatriz tiltræder i juni, og hvorefter niveauet vil genoptage sin tidligere plads som Normal Supervisor for QBE’s tyske operation.

Leave a Reply

Your email address will not be published.