June 29, 2022

Angreb på langdistance fiberoptiske kabler førte til internetudfald i en række dele af Frankrig, oplyste luftfartsselskaberne SFR og Free onsdag.

Cyberdelen af ​​Paris’ offentlige anklagers arbejdsplads åbnede en juridisk undersøgelse, instruerede en talsmand til Bloomberg. Undersøgelsen er blevet overdraget til DGSI, det franske sikkerhedsselskab og retspolitiet.

Kablerne, som forbinder områder af Paris til byerne Lyon, Strasbourg og Lille, var blevet kropslig minimeret på en række steder som svar på en person, der var opmærksom på hændelsen, og som talte om anonymitet.

En talsmand for SFR – ejet af Altice France SA – udtalte, at forrangen var at genoplive samfundet. B2B-tjenesten Netalis kendt som overfaldet er en “hovedhændelse uden fortilfælde i dens omfang.”

Fri — ejet af Iliad SA — anført i en tweet at “en række ondsindede handlinger” påvirkede dets fibernet natten over og formiddagen, hvor hændelser ikke desto mindre blev behandlet ved middagstid i byerne Reims og Gravelines.

Multiples actes de malveillances sur infra fiber durant la nuit et la matinée. Hændelser circonscrits, problèmes résiduels en cours de correction sur Reims et Graveline. Equipes Gratis mobilisées depuis 4h du matin.
— Gratis 1337 (@Free_1337) 27. april 2022

Den præcise række af kunder, der er påvirket, ser ud til at være lav på grund af redundanser inden for netværkene. Ledig angivet at færre end 1 % af dets fiberabonnenter var blevet ramt – omkring 40.000 kunder.

Tjenesten postede en række fotografier af hændelserne på Twitter, der viste bevidste snit på en række fiberkabler, hvilket gjorde det besværligt at genoprette.

Gratis 1337 @Gratis_1337
Sendt via Twitter til Android.
Se autentisk tweet.

{Photograph}: Fiberoptiske kabler, mellem- og kobber-ethernetkabler føres ind i switches inde i et kommunikationsrum på en arbejdsplads i London. Fotokreditscore: Jason Alden/Bloomberg

Copyright 2022 Bloomberg.

Sager
Frankrig

Leave a Reply

Your email address will not be published.