June 30, 2022

Nextivity udtalte, at Cel-Fi QUATRA 4000e er et helt digitalt, multi-carrier energisk DAS hybrid svar

Nextivity introducerede for ikke så længe siden, at den nordiske distributør Tura Scandinavia AB er i gang med at sætte den primære europæiske udrulning af Cel-Fi QUATRA 4000e i gang.

Den splinternye multi-carrier hybrid energiske DAS til EMEA-markedet er blevet installeret i Elgiganten og Rusta butikker i det nordlige Stockholm, Sverige med den hensigt at gøre det muligt for kunder og personale at gøre brug af deres mobiltelefoner hvor som helst i butikkerne, og ekspertise god høj kvalitet modtagelse.

Nextivity berømt, at Cel-Fi QUATRA 4000e er et helt digitalt, multi-carrier energisk DAS hybrid svar, der giver ensartet mobilskilt gennem enhver virksomheds konstruktion.

“Der var ingen mobil modtagelse på nogen måde indeholdt i Elgiganten og Rusta butikkerne på grund af bygningernes metalbygning, som er hyppig for erhvervsejendomme i Sverige,” sagde Terje Skatterod, senior knowhow officer hos Tura Scandinavia, en nordisk distributør, der giver celle, information og mobiludstyr til detailhandlere ved hjælp af et fællesskab af systemintegratorer. “Cel-Fi QUATRA har forbedret skiltet i butikkerne med 25 dBM, hvilket svarer til at øge beskyttelsen med næsten 100 gange.”

“Da Cel-Fi QUATRA er 5G-klar, får bygge-husejere et større afkast af deres finansiering med dette moderne svar, som kan opgraderes,” sagde Sverre Platou, Nextivity model supervisor hos Tura Scandinavia. “Systemet kan være helt digitalt ved at bruge ethernet moderat end coax-kabler, hvilket gør opsætningen enklere og reducerer opsætningsprisen til et par fjerdedele af konventionelle repeaterteknikker.”

Tura Scandinavia har en række installationer af den helt nye Cel-Fi QUATRA 4000e planlagt til forskellige forhandlere i Sverige og hele Europa.

“Tura Scandinavia er en robust strategisk medspiller for Nextivity, der bringer vores bedste mobilbeskyttelsesmuligheder til forhandlerområdet,” udtalte David Cabanes, Nextivity VP for europæisk bruttosalg. “Med produktvalg, der nu er tilgængelige for virksomheder, små og mellemstore virksomheder, celle- og mikromuligheder, ser vi frem til at fortsætte med at arbejde sammen med Tura Scandinavia for at hjælpe deres ledsagere med at udvikle deres evner og nå markedet.”

Nextivity Chief Business Officer Stephen Kowal udtalte for ikke så længe siden i en podcast med RCR Wi-fi Information, at et af mange primære punkter, der drev vedtagelsen af ​​indbygget mobilbeskyttelse, var BYOD-ideen. “Dette er blandt de høje drivere for virksomheder. Det er ligegyldigt, om det er dit personale eller dine kunder, der kommer ind. Du købte for at have muligheden for at hjælpe deres enheder på deres transportører. Du kan muligvis nu ikke diktere, at virksomheden kun understøtter én service inden for konstruktionen. Det er simpelthen ikke, hvad indkøberne eller personalet forventer,” sagde Kowal.

“Herefter, når du først går til denne tankegang om sikkerhed, selv hvis du havde god mobil beskyttelse inde i dit primære arbejdspladshus, er du i højere grad i stand til at parkere karosserier, garager, trapper og forskellige områder på campus,” sagde lederen. .

I en kommentar til de præcise vertikale markeder, der driver fremskridt for Nextivity, udtalte manageren, at virksomheden ser trækkraft fra forskellige vertikaler sammen med sundhedspleje, træning, detailhandel og fremstilling.

“Hospitalerne er i løbet af de sidste par år gået fra at være behagelige til at kræve mobil til energi blandt de funktioner, lægerne bruger, men som desuden tilbyder miljøer for de syge og de husstande, der er der.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.