June 30, 2022

Louisiana Forsikringsdækning Kommissær introducerede forsikringsselskaber, der har betalt eller reserveret $12,1 milliarder på alle former for orkanen Ida-relaterede krav i Louisiana pr. 31. marts. Denne viden er det andet mål for skade fra orkanen Ida, som ramte staten den 29. august 2021 , som en klasse 4 storm og ramte 25 sogne.

Som svar på Louisiana Division of Insurance dækning, har forsikringstagere indgivet 458.485 krav af enhver art fra orkanen Ida pr. 31. marts, med 86 % af skaderne lukket. Af disse krav var 286.588, eller 63%, blevet lukket med gebyr, hvilket indkasserede 8,5 milliarder dollars i midler til skade, der kunne tilskrives orkanen.

Den ajourførte Ida-information blev genereret ud fra et vidensnavn udstedt af (LDI) til alle licenserede ejendoms- og skadeforsikringsselskaber for at indsende deres kravsviden om orkanen Ida. Infonavnet blev desuden udstedt til overskudsforsikringsselskaber. Tallene repræsenterer skader fra private og erhvervsforsikringer. Krav og gebyrkendskab fra National Flood Insurance Coverage Program er bare ikke inkluderet, da det ikke er reguleret af LDI.

LDI vil fortsætte med at indsamle viden fra ejendoms- og skadesforsikringsselskaber for at se skadeforløbet. Den ultimative deadline for viden er den 7. oktober 2022.

Udbud: LDI

Emner
Transportører
Louisiana
Krav

Leave a Reply

Your email address will not be published.