June 30, 2022

Liberty Mutual Insurance Coverage Co. forfremmede torsdag Matthew Moore til præsident for underwriting i dets World Threat Options-afdeling og udnævnte den tidligere Vacationers Cos. Inc.-regering, Susanne Figueredo Cook dinner, som chief working officer for enheden.

De nyoprettede stillinger er effektive Could 2, og hver leder vil rapportere tilbage til Neeti Bhalla Johnson, som sidste år blev udnævnt til præsident for World Threat Options, som omfatter forsikringsselskabets mellemstore til massive industrielle virksomhed.

På forhånd var den London-baserede Mr. Moore præsident for Liberty Specialty Markets. Han kan efterfølges af Phil Hobbs, viceadministrerende direktør for specialenheden. Fru Figueredo Cook middag var senior vp og verdenschef for operationer hos Vacationers.

I en pressemeddelelse udtalte Bhalla Johnson: “Vi har gjort fremskridt med at arbejde sammen i hele vores virksomhed, men erkender, at der skal udføres ekstra arbejde.”

De helt nye aftaler er en del af enhedens indbyggede arbejdsmannequin designet til at gøre det nemmere for mæglere og forsikringstagere at få adgang til forsikringsselskabets valg og erfaring, sagde hun.

David Perez, chief underwriting officer hos World Threat Options, bliver på sin plads, indtil han går på pension i slutningen af ​​juni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.