June 29, 2022

Jonah Hills igangværende glød-up? Du kan lide at se det.

Den 38-årige tegneserie og skuespiller er afgjort en af ​​de afgørende mandlige berømtheder på verdensplan i øjeblikket, og arbejder med store navneproducenter som Palace, Marni og Adidas om henholdsvis kampagner, samarbejder og unikke kollektioner.

Han har udviklet en temmelig enestående personmode: sommerlig, surfet, meget californisk. Han er ikke bange for at eksperimentere med vovede print eller strålende farver – især sidstnævnte, som hans nyeste outfit udstiller.

Tidligere på ugen delte Hill en selfie på Instagram af nogle meget lairy orange bukser og muldyr, som han en dag senere parrede med en orange westernskjorte og mørkeblå Harrington-jakke.

Det er et overlegent outfit… Men det er helt sikkert også et, der løfter en centerfinger til en blandt vogues mest hævdvundne, vigtige retningslinjer eller ideer: farvehjulet. Og det gør det på mode.

Et forenklet farvehjul, der desuden udviser bruddet mellem kølige og varme farver. Billede: Canva

Grundlæggende går konceptet ud på, at du simpelthen ikke skal sætte farver på, som kan være omvendte på farvehjulet, da de er i modstrid med alt for meget. For eksempel fungerer lilla ikke effektivt med gul. På samme måde fungerer orange nogle gange ikke effektivt med blå, især mørkeblå farver som Jonahs jakke.

Normalt er det gospel i forhold til mode, især herremode – men ved denne lejlighed forudser vi, at det virkelig virker rent faktisk effektivt. Så tænk på Jonahs fantastiske solbrune og fantastiske 90’er-blegede hår, og du har også fået en kritisk moderigtig herre der.

RELATERET: Jonah Hill’s Finest The Wolf Of Wall Road Øjeblikke

Hills nyeste udfordring? Han har været solid som Grateful Useless-frontmand Jerry Garcia i en kommende biopic om det legendariske rockband til AppleTV+. Hill producerer desuden biopicen og har endda fået Martin Scorsese til at instruere. Hill arbejdede berømt med Scorsese på The Wolf of Wall Road.

Lær efterfølgende

Leave a Reply

Your email address will not be published.