June 30, 2022

5G-beskyttelsen i Japan var under 40 % fra toppen af ​​finansåret 2020

Japans føderale regering forventer, at 5G-beskyttelse vil lykkes hos 99 % af indbyggerne ved toppen af ​​de økonomiske 12 måneder 2030, Japan lejligheder rapporteret.

Premierminister Fumio Kishida introducerede dette formål på en myndighedspanelforsamling for at debattere hans “digitale baggårdsmetropolnation”-initiativ, der sigter mod at revitalisere regionale økonomier med brugen af ​​digitale anvendte videnskaber.

I overensstemmelse med rapporten var 5G-beskyttelsen i den asiatiske nation under 40 % fra toppen af ​​finansåret 2020.

Kishida erklærede desuden, at hans myndigheder vil lave fiberoptiske kommunikationsnetværk derude hos 99,9 % af husstandene i Japan ved toppen af ​​finansåret 2027.

Derudover blev panelmedlemmer enige om at tilskynde en række firmaer til at arbejde kollektivt for at arrangere 5G og fiberoptiske netværk i mindre befolkede områder, hvor personlige transportører ikke tilbyder beskyttelse.

Den indfødte tv-kanal NHK World rapporterede for ikke så længe siden, at den føderale regerings plan var at dække 95 % af de japanske indbyggere i marts 2024.

Mobilselskaber i Japan har prioriteret at øge deres netværk i byområder, fordi lanceringen af ​​5G i 2020, dog har kun 30 % af indbyggerne adgang til den helt nye ekspertise.

I overensstemmelse med rapporten har de japanske myndigheder som mål at tildele yderligere 5G-frekvenser til operatørerne for at pifte 5G-beskyttelsen op. Den føderale regering planlægger desuden at give tilskud til at installere basestationer i bjergrige områder og på fjerne øer i Japan.

Den japanske udbyder NTT Docomo udtalte for ikke så længe siden, at den forventede at fremskynde tempoet i sin 5G-vækst i landet, da rivaliserende operatører desuden om kort tid udruller 5G i hele Japan. NTT Docomo har som mål at levere beskyttelse til 90 % af de japanske indbyggere inden marts 2024, hvilket er højere end det tidligere formål på 80 %.

Den rivaliserende telekommunikationsleverandør KDDI udtalte, at den uden tvivl ville opnå 90 % beskyttelse i den tidlige del af regnskabsårets 12 måneder, der begynder i april, mens SoftBank siger, at det ville nå mærket i det kommende forår.

NTT Docomo lancerede oprindeligt 5G-virksomheder i Japan i 2020.

I 2021 havde NTT Docomo valgt den koreanske leverandør Samsung som leverandør af 5G-fællesskabssvar. Samsung vil især hjælpe udbyderens efterfølgende del af sin Open RAN-forbedring.

Derudover introducerede NTT Docomo og JTower i 2021, at de har dannet en kapital- og virksomhedsalliance med det formål at styrke samarbejdet inden for disciplinen deling af infrastruktur.

Som en del af alliancen planlægger Docomo at akkumulere en del af JTower-aktier, som ejes af Nippon Telegraph and Phone Company (NTT) og før eller siden ændre sig til en aktionær med 2,5 % stemmerettigheder.

NTT Docomo begyndte at bruge JTowers infra-delingssvar til sit 4G-fællesskab i 2016 og har udvidet brugen af ​​svaret til hele landet. Desuden begyndte virksomheden fra oktober 2020 at bruge 5G IBS på det tidspunkt, hvor JTower satte 5G IBS i Tokyo Metropolitan Authorities som det primære 5G-infradelingssvar i Japan, og begyndte desuden at bruge gode poler inden for Nishi-Shinjuku-området. Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.