June 29, 2022

Infinix Sensible 6 værd i Indien begynder ved 7.499 INR.

Der er en ny finanssmartphone derude fra Infinix, kaldet Sensible 6. Denne Infinix Sensible 6 slots på sub-8K værdi varierer og er drevet af MediaTek Helio A22 chipset og Android 11 Go version OS. Entry-level mobiltelefonen drives af 2GB RAM og en ekstra 2GB digital RAM. Lad os se, hvad du ellers får for værdien.

Infinix Sensible 6 specifikationer og muligheder

Infinix Sensible 6 lanceret i Indien med HD+ skærm og 5000mAh batteri

Begyndende med opsætningen af ​​digitalkameraet er der et 5 MP-digitalkamera indlejret i en vanddråbe. Skærmskærmen er 6,6 tommer i dimension og er af IPS LCD-type med 720P-beslutning.

Ved at dreje til den bagerste facet ser du et vigtigt digitalkamera på 8 MP sammen med et AI-objektiv.

På mobiltelefonens hjerte er der en MediaTek Helio A22-processor med 2GB indbygget RAM, en anden 2GB udvidelig RAM, 64GB lagerplads og et 5000mAh batteri med en 10W opladningshastighed.

Infinix giver desuden lagerforstørrelse på så meget som 512 GB ved hjælp af et reminiscenskort og en bagmonteret fingeraftryksscanner på systemet.

Infinix Sensible 6 værd og tilgængelighed

Infinix Smart 6 Indien

Infinix sælger Sensible 6 ved hjælp af Flipkart til 7.499 INR fra 6. maj 2022. Du bør købe mobiltelefonen i farverne Polar Black, Coronary heart of Ocean, Mild Sea Inexperienced og Starry Purple.

Med hensyn til forskellige oplysninger, evalueringer, karakteristiske fortællinger, shopping for guider og alle de andre stykker tech-relateret, bevare studere Digit.in.

Leave a Reply

Your email address will not be published.