June 29, 2022

Mercer Advisors er sjældne i en branche, der “svært kæmper med variation”, som CEO Dave Welling formulerer det. Helt sikkert, omkring halvdelen af ​​Mercers 500 rådgivere er damer, siger han til ThinkAdvisor i et interview.

I 2018, et år efter at han kom om bord, lancerede Welling et seriøst rekrutteringsfremstød for at udvikle de mange feminine pengerådgivere i bureauet.

”Det handler om at stå op for tilpasningsfaktoren”, da ”det kan man sige [financial advisors are] ‘bleg, mandlig og harsk’ gennem hele handelen,” siger Welling, 53.

Det vil sige, at 82 % af amerikanske pengerådgivere er hvide, baseret på Monetary Planning Affiliation.

Kun 15 % til 20 % af rådgiverne er damer, siger Barron’s. Piger repræsenterer 23 % af licenserede pengeplanlæggere, fortæller CFP Board-historierne.

Og den typiske alder for en monetær rådgiver er 55, bekræftede en JD Energy-undersøgelse fra 2019. Tyve pc’er er 65 år eller ældre.

Mercer, med 40 milliarder dollars i ejendom under administrationen, er rangeret som nummer otte på Barrons Prime RIA-tjekliste for 2021.

Agenturet, der har hovedkontor i Denver, med rådgivere og kunder i hver stat, har fordoblet sin måling omkring hvert tredje år, “afhængigt af, hvad markedet gør,” siger Welling.

Inden for interviewet fortæller han om planer for fremskridt, både naturligt og gennem opkøb.

“Vi kan lide at betragte os selv, fordi Mayo Clinic of Wealth Administration,” siger Welling, som tidligere var sammen med Charles Schwab i 12 år. “Vi forsøger at sætte den samme sædvane for økonomisk pleje.”

Genstar Capital og Oak Hill Capital, Mercer-købere, er strategiske rådgivere for bureauet.

Mercer, der blev lanceret i 1986 som et lukket planlægningsfirma, der kun koster et gebyr, havde udvidet til 18 arbejdspladser, der arbejdede som ét bureau i 2015. Det næste år trådte det ind i opkøbshuset og erhvervede seks praksisser.

Inden for interviewet diskuterer Welling det største problem for RIA’er i dag, foruden de tre absolutte nødvendigheder for en rådgiversuccesplan.

ThinkAdvisor holdt for nylig et telefoninterview med CEO’en, som talte fra Boulder, Colorado.

Selvom Mercer passer til handelsdefinitionen af ​​en “rollup”, finder Welling sætningen usmagelig (“en finansieringsbanker-periode og for medicinsk,” kalder han det).

Han foretrækker at forklare agenturet som en “integrator” – det er utvivlsomt “ikke en “aggregator.”

Ikke desto mindre ændrer den praksis, Mercer erhverver sig, til personale, siger Welling, og “ekstra væsentlig, en model, der står for én shopper-ekspertise, som vi holder ud til markedet og leverer til shoppere.”

Her er højdepunkterne fra vores interview:

THINKADVISOR: Hvis jeg sagde, at køb af kvindeejede virksomheder er dit interesseområde, ville det så fornærme dig?

Det kan jeg godt tage udfordring med. Jeg føler, det er en fornærmelse, der kalder damer for et særskilt segment, efter at de er 50 % plus af indbyggerne.

Så adskiller køb af kvinder ejet pengepraksis din organisation?

Jeg formoder, at det helt sikkert er en differentiator. Vi er totalt anderledes end resten af ​​branchen.

De sidste tal lagde jeg mærke til [showed] at hele feminine rådgivere i hele RIA-handlen havde været inden for midten af ​​20 procent. Vi er mere end det dobbelte. Over 50 % af vores rådgivningsgruppe er damer; i 2017, efter at jeg kom til bureauet, kom det op på omkring 25 % eller 30 %.

Hvorfor har kønsvariation været så vigtig for dig?

Det handler faktisk om at gøre fitting-faktoren og stå op for fitting-faktoren i en branche, der hårdt kæmper med variation.

Det kan man sige bleg, mandlig og harsk akrydse handelen.

Hvad fik dig til at fokusere på at købe kvindeejede virksomheder?

Da jeg sluttede mig til virksomheden, lagde jeg mærke til mange dygtige damer, der allerede havde været i gruppen; men jeg følte, at de ikke var bemyndiget, og at deres stemmer ikke var forstærket tilstrækkeligt.

Så i 2018 lancerede vi et ordentligt rekrutteringsinitiativ [for women] og etablerede mentoransøgninger.

Du havde da koncentreret dig om kvindeledede virksomheder?

Måske fokuserede de os som en unik form for formueforvaltningsbureau for kvindeledede virksomheder på jagt efter en virksomhed, der deler deres værdier, ideer og den variation, de [wanted] at se indenfor faget.

Hver gang du overtog som administrerende direktør 5 år tidligere, var AUM omkring 9 milliarder dollars. Nu er det omkring 40 milliarder dollars. Tilskriver du denne forbedring til opkøb eller naturlige fremskridt?

Det er omkring halvt og halvt. Vi har meget solide naturlige fremskridt for nylige kunder; vi fortsætter omkring $1 milliard pr. kvartal af nyere virksomhed.

Er dit bureau en aggregator?

Vi udnævner os selv til en integrator. Det [practices] skifte til personale hos Mercer og endnu vigtigere, én model, der står for én shopper-ekspertise, som vi holder ud til markedet og leverer til shoppere.

Hvad er din langsigtede fantasifulde og forudseende for Mercer?

En kæmpe del af det er allerede på plads. Vi kan lide at betragte os selv, fordi Mayo Clinic af rigdom administration.

Mayo Clinics mannequin skiller sig ud inden for stoffer som det sædvanlige for velværepleje. Vi forsøger at fastlægge den samme sædvane for økonomisk pleje.

Er dit bureau en rollup?

Jeg har en afsky for den sætning. Rollup er en finansieringsbanker-periode og for medicinsk. Handelen kalder desuden opkøb “transaktioner” og “tilbud”.

[With us]disse er relationer som havde dannet sig, da rektorerne besluttede at lægge vejen frem for deres livsværk i vores arme.

Hvad er Mercers baghistorie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.