June 28, 2022

Er du uinteresseret i at have det sjovt med de lignende seks karakterer gentagne gange i Apex Legends? Lås op for resten af ​​listen ved hjælp af disse data.

Apex Legends: Sådan låser du legender op i Apex Legends

Hver eneste Battle Royale-genskabelse, der er kommet ud i de sidste par år, har prøvet sit største for at adskille gameplay fra hinanden. Som en illustration har PUBG den grundlæggende førstepersons/tredjepersons skydestemning, hvorimod Fortnite tilbyder en samletilstand, hvor spillere kan samle konstruktioner på hele kortet.

Under alle omstændigheder tilføjede Apex Legends karakteristiske evner og stil til Battle Royale-typen ved hjælp af karakterer med karakteristiske færdigheder kendt som ‘Legends’.

Nye Apex Legends-spillere får seks spilbare karakterer at vælge imellem. Resten af ​​karaktererne gennem Apex Legends-listen kunne muligvis låses op ved at samle to karakteristiske in-game valutaer.

Enkle strategier til at låse op for legender i Apex Legends

For at låse op for yderligere legender i Apex Legends, skal du samle udenlandsk valuta i spillet kendt som Apex Money (Paid) eller Legend Tokens (gratis).

Apex penge

Vil du blot have den hurtigste og mest problemfri metode til at shoppe efter nye legender i Apex Legends? Køb nogle Apex-penge og giv dem en titel om dagen. Apex Money er Apex Legends udenlandsk valuta i spillet, der kan bruges til at samle diversificerede objekter fra forhandleren i spillet – Legender inkluderet.

Hver legende koster kun 750 Apex-penge. Den minimale mængde Apex-penge, som spillere kan købe, er 1.000 Apex-penge til en værdi af $9,99.

For mange, der overvejer hele ordsproget “tid er guld” så vil oplåsning af Legends via Apex Money-ruten være din hurtigste og mest sikre indsats.

Legend Tokens

Elsker du følelsen af ​​at slibe ved hjælp af dine videospil for at låse op for karakterer og karakteristiske skins i spillet? Så at have det sjovt med tonsvis af kampe i Apex Legends for at samle Legend Tokens burde ikke være et problem for dig.

Spillere tildeles 600 Legend Tokens, hver gang de diplomerer i Apex Legends. Legend-tokens kan derefter bruges til at købe Legends og Legend-Token Distinctive skins fra in-game-forhandleren.

Legends værdi 12.000 Legend Tokens hverså du under alle omstændigheder bliver nødt til at male 20 intervaller hurtigere, end du sandsynligvis har råd til din efterfølgende nye Legend fra forhandleren i spillet.

Simple strategier til at dyrke Legend Tokens i Apex Legends

For at give dig en bedre overblik over, hvordan spillet belønner spillere Legend Tokens lige her i spillet, er anført nedenfor kun et par tilfælde:

  • Blot at overleve i en kamp giver 3 XP pr. sekund;
  • For hver 4 HP sår du uddeler i løbet af fjender, kan du blive tildelt 1XP;
  • At blive ‘Kill Chief’ giver en anden 50 XP ud over den skadede XP-belønning;
  • Hvert dræb er værdi 50 XP;
  • Genoplivning af allierede giver 25 XP;
  • Genoplivende allierede uddeler 200XP;
  • At flytte ind i de allerbedste 5 vil give 500XP plus yderligere 900XP for dem, der kommer til at vinde kampen;
  • At dræbe den tidligere rekreations Champion giver desuden 500XP;

Den ekstra jo bedre

Vi forstår, at ikke alle mennesker er ivrige efter at bruge deres hårdt tjente penge på en online rekreation. Så snart ekstra, andre bruger tonsvis af på objekter i spillet til hans eller hendes foretrukne videospil.

Uanset hvilket aspekt af hegnet du er på, er det godt i Apex Legends at have valget mellem at betale for eller slibe for at låse op for nye Legends i spillet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.