June 29, 2022

Mens ejere af virksomhedshuse navigerer efter efterskælvene af COVID-19-pandemien, genopbygger mange med en model for en ny mindset om arbejdsfordele. Virksomhedsplaner har ændret sig. Metoder er blevet omkalibreret. Fineste praksis er blevet skruet den forkerte vej op. De søger at arbejde smartere og ekstra effektivt. Deres muligheder for arbejdsfordele er ikke nogen undtagelse. På trods af alt bruger de en helt ny slags arbejdsstyrke.

Enterprise as regular er ikke enterprise as regular længere.

I virkeligheden er det meget dyrere. Arbejdsgiverpriserne for velvære for 2022 forventes at stige med 6,5 %, som svar på en undersøgelse foretaget af PriceWaterhouseCoopers. Fordi pandemien fortsætter med at udspille sig, regner transportører med forhøjet udnyttelse og forhøjede sundhedsudgifter. Stoppet med elektive kirurgiske indgreb er ophævet, og nu ser alle ud til at tage del i indhentningen. Terapi for COVID-19 har belastet velværesystemet, ud over den tilhørende psykologiske velværebehandling, der er steget inden for det sidste halvandet år. Alt dette bidrager til premium-stigninger, men selv uden en pandemi er gruppeafgifterne steget år over år.

Denne opadgående udvikling er ikke noget nyt; KFF vurderer, at den typiske præmie for arbejdsgiversponsoreret husholdningsbeskyttelse er steget med 22 % i løbet af de seneste 5 år og 54 % i løbet af de seneste ti år. En aktuel undersøgelse af administrerende direktører fra PBGH og Kaiser Household Basis bar det ud. Næsten 9 ud af 10 nævnte, at det nuværende system kan være uholdbart for dem inden for de kommende 5 til 10 år.

En NFIB-undersøgelse opdagede, at prisen på sundhedsydelser var små virksomheders husejeres mest ekstreme ulempe – disse undersøgelsesresultater har ikke ændret sig siden 2012.

Ikke alene er virksomhedsejere trætte af at bruge et stigende antal på stigende sygeforsikringspræmier, personalet er bebyrdet med flere og flere uoverkommelige egenomkostninger fra forsikringsselskaberne. Mens gruppeplaner engang blev udråbt, fordi guldet normalt for sygesikring, er dette blot ikke tilfældet længere af forskellige årsager. For det første giver kun 54 % af arbejdsgiverne virkelig fordele, og den mængde falder. Gruppeplaner falder dog kort i forskellige metoder. For eksempel fortsætter arbejderandele af præmiefonde, der er taget ud af deres helt egne lønsedler, med at strække sig år over år, efterhånden som virksomheder kæmper med deres budgetter.

The Employer Well being Advantages 2019 Abstract of Findings rapporterede, at 31 % af personalet på små virksomheder fik deres arbejdsgiver til at betale hele deres præmie, mens 35 % er blevet tilmeldt en plan, hvor mere end halvdelen af ​​præmien for husstandsbeskyttelse kom ud af deres lønsedler. Det er ikke kun en udgift, der er belemret for arbejderne, disse, der betaler en løveandel af deres helt egne præmier, får kun ringe eller ingen valg i sagen. 74 % af tiden er personalet begrænset til mindst én planvalg i deres gruppeplan. Oftere end ikke, når du først har betalt fakturaen, kan du bestemme, hvad du vil købe.

Hvis medarbejderne skifter eller mister deres job, står de tilbage for at søge beskyttelse, nøjes med kære COBRA eller er nødt til at skifte fra planer, der inkarnerer de læger, de tror.

Det er næppe det forbrugervenlige svar, vi alle håber på, og det er på ingen måde blevet omtalt som ude så tydeligt, fordi det har været et par år tidligere.

Pandemien har i det væsentlige ændret den bedste måde, vi arbejder på.

Mest bemærkelsesværdigt vil bølgen af ​​nyligt fjerne medarbejdere helt sikkert danne vejen frem for fordele. Andelen af ​​medarbejdere, der arbejder fjernt på fuld tid, forventes at fordobles i år, som svar på en undersøgelse foretaget af Enterprise Know-how Analysis.

Fjernarbejde har ændret dynamikken i arbejdsstyrken i flere metoder end én.

En anden undersøgelse berømt, at over 74 % af virksomhederne planlægger helt at flytte personale til fjerntliggende arbejde, efter at COVID-19-pandemien slutter. For disse arbejdsgivere, der administrerer gruppeplaner, vil det være et problem at have ansatte flere steder; historisk set er det meget besværligt at fastholde deltidsansatte og fjernmedarbejdere på gruppeplaner.

Dette kan være et stort skift, som virksomhedsejere ønsker at arrangere, og du gættede det, ICHRA kan måske hjælpe med at sende fordele til denne slags personale ekstra problemfrit end en gaggle-plan nogensinde kunne.

Kontakt for det nyeste inden for arbejdsfordele

Har du brug for at blive undervist ekstra i arbejdsfordele? Prøv vores ICHRA Information og QSEHRA Information for at få ekstra info om en helt ny fordels mannequin, der tjener små og små virksomheder til deres personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.