June 30, 2022

ICHRA-planer er skattebegunstigede fordele, der repræsenterer en i det væsentlige ny måde at gøre fordele på, hvilket tillader arbejdsgivere af enhver dimension at godtgøre arbejdstagere for medicinsk sygeforsikring i forhold til at købe det for dem. Den bipartisan og tre-afdelings særlige personbeskyttelse HRA har potentialet til at omforme den bedste måde, vi taler om gruppefordele på – og to år efter dens eksistens, stiger den i spændingstempo. Nedenfor er et par vigtige ting fra 2 års værdi af information.

Se hele rapporten her. ichra plan

ICHRA-planer giver arbejdstagere alternativer

Vores oplysninger viser antallet af planarbejdere på vores platform udvalgt – fra stålniveauer til selvrisiko til servicealternativer. Som en erstatning for at få en eller to beslutninger er arbejderne i stand til at beslutte sig for den perfekte plan, der passer til hans eller hendes husstands ønsker.

metal tier valg individuel sygesikring

Plan alternativ: Stållagstilmeldinger har været nogenlunde konstante gennem hele spektret: 36,5% tilmeldte bronzeplaner, 32,5% i sølvplaner og 31% i guldplaner.

individuelle sygesikringsplaner ICHRA

Selvrisikoalternativ: Personalet valgte også en række selvrisikoer. Omtrent halvdelen af ​​alle arbejdere på vores platform tilmeldte sig en plan med en selvrisiko på under 2.850 USD. Af de personer, der falder på denne spand, valgte mange nul-penge-fradragsplaner. Til reference viser en aktuel undersøgelse fra eHealth, at den fælles selvrisiko for velværeplaner for små grupper var $3.140 årligt.

Personbeskyttelsen HRA har landsdækkende tiltrækningskraft

Mens nogle områder er højere placeret for at få mest muligt ud af ICHRA-bølgen, er vi stolte af at have købere i hver enkelt stat. Vi ser ICHRA tage fart i sikre geografiske områder, der er større end andre, hvilket normalt korrelerer med solide, indfødte medicinske sygeforsikringsmarkeder med servicekonkurrenter og aggressive præmieomkostninger i forhold til disse af gruppeplaner.

individuel dækning HRA

ICHRA-planer øger beskyttelsen

En vigtig del af vores mission er at nedskalere antallet af uforsikrede ved at øge beskyttelsen fra ICHRA’er.

80 % af vores indkøbere af små virksomheder, der leverer ICHRA, er nye fordele på internettet, hvilket bekæmper det bekymrende mønster med et accelererende antal små virksomheder, der dropper gruppeplaner. Det er en stor gevinst, da det indebærer, at disse arbejdere modtager arbejdsgiverhjælp med deres medicinske sygeforsikring for den første tid. Husk på, at virksomheder med mindre end 50 ansatte ikke er forpligtet til at levere fordele. Det er personer, som måske ikke tidligere har fået hjælp til beskyttelse. Til forskel har det overvældende flertal af vores større arbejdsgiverindkøbere tidligere givet fordele.

ICHRA planlægger kåbepræmier, der er højere end konventionelle gruppeplaner

gennemsnitlig refusionssats ICHRA

Spørgsmål om præcis, hvor langt det går? Glad for du bad om.

Mens gruppeplaner normalt kun dækker 83 % af præmierne for singler og 74 % af præmierne til husholdninger (med de resterende, der springer ud af deres ansættelseyees’ lønsedler), var de almindelige landsdækkende refusionsgebyrer for vores købere, hovedsagelig baseret på 45-årige arbejdere, 448,39 USD pr.

Dette varierer fra stat til stat, men et forbløffende flertal refunderede mere end indfødte planpræmier bortset fra 5 stater, der også havde procentsatser pænt over gruppeplanpræmienraseri. For disse på små gruppeplaner er byrden for arbejderne endnu større, idet mere end 35 % af arbejderne betaler mere end halvdelen af ​​fakturaen, i overensstemmelse med The Employer Well being Advantages 2019 Abstract of Findings.

Tag et kig på vores artikel om ICHRA vs. gruppeplaner for mere information!

ICHRA-planer refunderer arbejdere for præmier og lægeregninger

Når du organiserer ICHRA, kan virksomhedsejere vælge mellem at tilbagebetale udelukkende præmier eller refundere præmier og lægeregninger. I tilfælde af at de refunderer for hver af dem, vil resterende midler efter præmien hjælpe arbejdere med at betale for forskellige lægepriser (såsom recepter, lægemidler, briller eller copays).

godtgørelse for lægeudgifterICHRA-planer stiger i anerkendelse

Uanset en katastrofe for velvære i verden, en finansiel recession og et stridbart politisk panorama, vinder personbeskyttelsen HRA momentum, hovedsagelig baseret på de tal, vi har set hos Take Command. Og vi er ikke dem. For købere, der har tilmeldt sig ICHRA’er gennem det første år, har vi set et fornyelsesgebyr på 96 %. Arbejdsgivere, der har foretaget byttet fra deres gruppeplan, prøver ikke igen.

En aktuel undersøgelse foretaget af KFF og PBGH afslørede, at 48 % af dets respondenter nævnte, at de har været “betydeligt eller ekstremt utvivlsomt” til at gøre brug af en ICHRA til at yde forskellig beskyttelse til arbejdere.

ICHRA-planer er for virksomheder i alle størrelser

Mens den fælles dimension for vores ICHRA-købere er 6, fortæller det faktisk ikke hele historien. Langt de fleste af vores købere falder inden for klassen 10 til 20, men der er for stor forskel i forbrugerdimensionen. Ældre små virksomheders indkøbere udgør en stor del af vores virksomhed, men den hurtigste stigende fase er vores større forbrugerbase. Mens små virksomheder måske ikke skal levere fordele (arbejdsgivermandatet gælder ikke for virksomheder med færre end 50 ansatte), ønsker de at hjælpe med fordele, især med det aggressive arbejdsmarked.

ichra virksomhedsstørrelse

Massive arbejdsgivere karakteriserer den hurtigste stigende fase for ICHRA, med en stigning på 210 % i større arbejdsgivertilmeldinger i løbet af det seneste år.

Uanset om det er en lille virksomhed, der håber på at hjælpe sine medarbejdere, en større virksomhed med medicinsk garanterede gruppeplaner om at opfylde arbejdsgivermandatet, eller mere end 1000 arbejderselskaber, som måske er selvfinansierede med et fodaftryk i flere stater, vinder ICHRA i hele spektret for dens optimerede metode til trussel de-management, alternativ og tilpasningsevne.

ICHRA tiltrækker mange slags industrier (nogle større end andre)

Foreninger og non-profitorganisationer, ekspertise, gæstfrihed og spisesteder, {og professionelle} udbydere er et par af de foretrukne virksomhedstyper, der tilbyder ICHRA-planer.

ichra efter branche

ICHRA styrker ACA

Inklusive sunde, yngre liv til den person, forsikringsdækning markedet driver ned priserne og yderligere stabiliserer markedet. Mens ICHRA inkluderer nye liv til markedet, som øger chancepuljen, er det desuden vigtigt at tage et kig på den slags mennesker, der kan blive føjet til chancepuljen.

Den typiske alder for arbejdere på vores platform er for eksempel 38, mens medianen er 35. Hvert tal lander inden for den bagerste tredjedel af de berettigede aldersgrupper til beskyttelse, normalt de sundeste og billigste.

Til forskel, i overensstemmelse med KFF, er den mest typiske aldersgruppe, der køber planer på Healthcare.gov, mellem 55 og 64.

ICHRA ACA

Markedet for sundhedsforsikringer for personer blomstrer – en velsignelse for ICHRA og arbejdere

De stigende konkurrenter inden for det stabiliserede marked for personforsikring betyder ekstra alternativer for mennesker og ekstra innovationsmuligheder fra transportører. Da transportører er dem, der har chancen, er de motiverede til at levere deres helt egne wellness-incitamenter og frynsegoder.

  • tandlæge & fantasifuld og forudseende
  • gratis telemedicin
  • wellness incitamenter
  • $0 fradragsberettigede valg
  • gratis generisk medicin
  • gratis forebyggende behandling
  • beskyttelse af vigtige fordele

Et stigende udvalg af geografiske områder har IFP-afgifter faldet end SG, hvilket betyder, at arbejdsgivernes fordele kan strække sig yderligere med ICHRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.