June 29, 2022

Microsofts indtjeningsrapport er ude for tredje kvartal af regnskabsåret 2022, og det ser ud til at blive endnu et godt slutresultat for virksomheden, som rapporterede 49,4 milliarder dollars i indtægt, en stigning på 18 % år over år.

Især Microsofts “Extra Private Computing”-gruppe rapporterede en samlet indkomst på 14,5 milliarder USD, en stigning på 11 % fra år til år. Gulv- og hjemmevinduer levede desuden op til forventningerne, hvor Floor rapporterede om en stigning på 13 %, og Home windows OEM rapporterede en stigning på 11 %.

Microsoft siger, at Home windows OEM-indkomsten var stabil i dette kvartal på grund af efterspørgsel efter fortsæt inden for erhvervs-pc-markedet, som har den næste indkomst pr. licens. Især, Home windows Industrial merchandise og cloud-udbyderes indkomst voksede med 14 % på grund af Microsoft 365.

Her er en oversigt over Microsofts “Extra Private Computing”-indkomstresultater:

  • Hjemmevinduer OEM-indkomst steg 11 %
  • Hjemmevinduer Industrielle merchandise og cloududbyderes indkomst steg 14 %
  • Xbox-indholdsmateriale og udbyderes indkomst steg med 4 %
  • Søgning og information, der fremmer indkomst, eksklusive besøgende på webstedet, steg med 23 %
  • Gulvindkomsten steg 13 %

Sidste kvartal forudså Microsoft udvikling for Home windows OEM og Floor inden for de lave til mellemste teenagere, og det ser ud til at have opfyldt disse forudsigelser. Microsoft vil definere, hvad det forventer at opnå i det efterfølgende kvartal senere lige nu gennem sit kvartalsvise indtjeningnavn med CEO Satya Nadella.

Vi kan muligvis optjene et gebyr for køb ved at bruge vores hyperlinks. Studer ekstra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.