June 29, 2022

Men America’s Well-Being Insurance Coverage Plans, som repræsenterer hver Medicare Benefit plan udstedere og udstedere af Medicare komplement forsikringsdækning forsikringer, har rapporteret, at Medicare Benefit plan tilmeldte er 20% ekstra tilbøjelige til at få en årlig forebyggende behandling end unikke Medicare tilmeldte, og denne plan tilmeldte med diabetes er 52% meget mindre tilbøjelige til at gennemgå problemer.

Medicare Benefit plan tilmeldte med vedvarende omstændigheder er 23% meget mindre tilbøjelige til at komme ind på hospitalet, baseret på AHIP.

HHS OIG

HHS OIG er en virksomhed, der arbejder for at observere effektiviteten og integriteten af ​​HHS-applikationer.

Senatet bekræftede den helt nye inspektør normal, Christi Grimm, i februar.

Benchmarking

Selvom personlige firmaer spiller en ekstra fremtrædende funktion inden for Medicare Benefit-programmet end inden for det unikke Medicare-program, administrerer personlige firmaer desuden Medicare Half A hospitalsindlæggelse og Medicare Half B ambulant og lægeudbydere fordele.

De nuværende Medicare administrative entreprenører, eller MAC’er, omfatter medarbejdere i Anthem, Blue Cross Blue Defend i North Dakota, BlueCross BlueShield i South Carolina og Florida Blue, sammen med Wisconsin Physicians Service Insurance coverage Corp.

Unikke Medicare fordele retningslinjer er meget anderledes end Medicare Benefit program retningslinjer, men HHS OIG har brugt en sammenlignelig metode til at undersøge en række MAC fordele omkostningstransaktioner.

En HHS OIG-gruppe opdagede, at det generelle ukorrekte omkostningsstadium på MAC’erne var 6,3 % over intervallet fra 1. juli 2018 i form af 30. juni 2019, baseret på Medicare-rapporten om ukorrekt omkostningsinformation, der dækker dette interval.

Forfatterne af den splinternye Medicare Benefit-programrapport forsøgte ikke at evaluere Medicare Benefit-planens forhåndsgodkendelsesnægtelse og erklære afslagsoplysninger med ukorrekte MAC-omkostningsoplysninger eller andre MAC-effektivitetsoplysninger.

The Higher Medicare Alliance Response

The Higher Medicare Alliance er en Washington-baseret gruppe, der repræsenterer forsikringsselskaber og forskellige organisationer og folk, der hjælper Medicare Benefit-programmet.

Mary Beth Donahue, alliancens præsident, udtalte, at dette system sparer tilmeldte kontanter og har et gebyr på 94 % for modtagernes tilfredshed.

“Brugen af ​​medicinske administrationsinstrumenter, sammen med forudgående tilladelse, er en teknik, som Medicare Benefit sikrer, at modtagerne får den rette pleje, i de rigtige rammer og til den rette tid,” sagde Donahue.

“Mens denne forskning udelukkende repræsenterer et slankt mønster af Medicare Benefit-modtagere, og meningsmålingsoplysninger afslører, at mindre end halvdelen af ​​Medicare Benefit-modtagere nogensinde selv har opnået en tidligere autorisation, har Higher Medicare Alliance stærkt støttet bestræbelserne på at strømline og forenkle forudgående godkendelsesforløb for for syge og leverandører,” tilføjede Donahue. “Vi ser frem til vores fortsatte arbejde med politiske beslutningstagere for at styrke Medicare Benefit for i øjeblikket seniorer og morgendagens tilmeldte.”

Billedet: HHS-inspektør Normal Christi Grimm (Billede: HHS OIG)

Leave a Reply

Your email address will not be published.