June 30, 2022

Som afspejler det relativt høje amerikanske ekstreme klimabelastning i første kvartal, har Florida hovedkvarter, men et nationalt ekspansivt ejendoms- og ulykkesforsikringsselskab Heritage Insurance coverage Holdings, Inc. har på forhånd annonceret næsten $64 millioner i forventede tab.

arv-forsikring-logoDen modtagne tjeneste rapporterede ikke sine resultater i en ekstra uge, men følte tydeligt, at de øvre katastrofe- og klimapåstande fra 1. kvartal 2022 havde været værdirapportering for tidligt, idet de var mere end det dobbelte af den mængde, der blev udsat for et år tidligere.

Heritage nævnte det forventer at rapportere runde 45 millioner dollars af web nuværende ulykke kvartal katastrofetab og 18,8 millioner dollars af web nuværende ulykkeskvartals forskellige klimatab for første kvartal 2022.

Det kan sammenlignes med 15,4 millioner dollars af katastrofetab og 16,1 millioner dollars af forskellige klimatab rapporteret for 1. kvartal 2021.

Giver en komplet af 63,8 millioner dollars for første kvartal 2022 i forhold til 31,4 millioner dollars for et lignende interval et år tidligere.

Disse tal vil sandsynligvis være efter genforsikring, men da det er første kvartal, er det til enhver tid svært at vide, om nogen inddrivelser, efter dets kvoteandele, kan have gavnet Heritage i 1. kvartal 2022.

Katastrofe- og klimatabene, der blev rapporteret for 1. kvartal 2022, er absolut den bedste kvartalsvise beregning af tilbageholdte tab i over et år for Heritage.

Som en påmindelse har Heritage for nylig sikret sig ny katastrofeobligationsbeskyttelse med udstedelsen af ​​Citrus Re Ltd. (Collection 2022-1) på $100 millioner.

Printvenlig, PDF og e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.