June 30, 2022

2023 Ford F-150 Lightning er formelt under fremstilling på producentens historiske Rouge-anlæg, og i hele firmaet anses den for at være lige så vigtig, fordi Mannequin T. En række vigtige bulletiner er blevet lavet ved lejligheden afholdt for at glæde begyndelsen af ​​fremstillingen , og på spillestedet talte Ford CEO Jim Farley endda om Tesla gennem hele sin tale.

Simpelthen efter de 31 minutter lange Farleys tale, indlejret ovenfor, begynder han at tale om F-150 Lightnings tovejs opladningsfunktionalitet og erklærer, at det sandsynligvis på grund af dette faktum kan koste forskellige elbiler

I dine kammerater de personlige Teslaer.

Ford kalder F-150 Lightning et 10 kilowatt fornuftigt energianlæg på hjul understreger en af ​​mange muligheder, der skabte nok mest buzz, da den oprindeligt blev introduceret. Virksomhedens administrerende direktør er helt bevidst om dette, og henvisningen til Tesla er ikke utilsigtet.

Skulle du blive ved med at se den optagede livestream til tæt på spidsen, afspiller de en sekvens af klip af lynreservationsindehaveres reaktioner, når de bliver omtalt som af Darren Palmer, vicepræsident for Fords Electrical Automobile Program, og anmoder om, hvordan de vil bruge deres nye el-lastbil. En type reservationsindehavere sagde, at han købte og solgte i en Tesla til Lynet.

Med over 200.000 reservationer og et årligt produktionsmål på 150.000 lyn i 2023, ønsker Ford at bestemme sig selv som en elbilchef, ikke mindre end for pickup varevogne. For at kunne opfylde det helt nye mål øger Ford sin Rouge Electrical Automobile Middle og ønsker at sende 2 millioner elektriske biler om året inden 2026, eller omkring en tredjedel af al produktion, med en plan om at fremme 50 % elektriske biler globalt i 2030.

Hvis du gerne vil have, at din F-150 Lightning skal fungere som en forsyning af reserveenergi i din bolig, så skal du konfigurere $1.310 Ford Cost Station Professional. Den er inkluderet i den forlængede vary-batteripakke, og den fungerer som hver ladestation for Lightning og som en grænseflade til, at den kan levere så meget som 9,6 kW til et hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.