June 29, 2022

Estimeret studietid: 2 minutter
Skilte og påklædning

Vil du bare have lidt inspo til at oplive din forårsmake-up? Lær om blandt de smarteste storslåede udviklinger, der er bemærket på landingsbanerne i S/S 2022 Trend Week.

Kan du ikke se dit stjernetegn nedenunder? Gå til halv et for at lære din.


Vægten: Bejeweled øjne

Navngiv den Eufori indvirkning fordi HBO-sekvensen utvivlsomt påvirkede genkendelsen af ​​krystalansigtsjuveler. På landingsbanerne i Etros forårs 2022-sortiment tilbød mode en ekstra voksen model af rhinestone make-up, skabt af makeupartisten Lisa Butler. Rhinsten under øjnene i en blanding af metallisk, iriserende og perlefarvet finish er blevet strategisk placeret for at afgrænse øjenrummet. Det er det rigtige middel til at tilføje drama til din forårsmake-up, især til festivaler og begivenheder, uden at ønske for overdreven. Du vil have en pincet, rhinestones til neglekunst, vippelim og en lille smule kreativitet til at trække udseendet af.


Scorpio: A Crimson Purple Lip

En lilla læbe er et tidløst make-up-look, der på ingen måde forlader mode, og generelt er det alt, hvad det er vigtigt at booste din forårsmake-up til at være. Få inspiration fra Saint Laurents Paloma Picasso-inspirerede forårssortiment. Mode er blevet draperet i genstande imponeret af musens ikoniske klassiske garderobe, og stylet med påståede smykker, store solskærme og en skinnende lilla læbe, hvilket førte til, at meget effektive synes at være, der udstrålede voldsom selvtillid og femininitet. Rock dine traditionelle lilla læber i satin, skinnende eller mat finish (alt efter hvad du foretrækker). For at bruge din yndlingslilla læbestift med sprøde og klare kanter, brug først en læbeforing, hvorefter læberne fyldes ud med læbestift ved hjælp af en læbebørste.


Skytten: Flushed & Blushed

Make-up artist Pat McGrath tilbød sin model af et fantasifuldt ferietempo ved havet på Anna Sui SS20 forårsgave med mode i solkysset, blush-on-blush synes at være. For at efterligne det æteriske make-up look skal du gå efter en glødende base og roligt børstede bryn, hvorefter lag rødmer i hele kindben og øjenlåg. Afslut med en kontakt af lipgloss. Den varme knap er at vælge den passende blush, ideelt set en cremet metode, der passer ind i de glødende porer og huden, og blande det fuldstændigt for en halo-lignende effekt. Pat McGrath duppede desuden en kontakt af metallisk øjenskygge på øjenlågene for at oplive udseendet.


Stenbukken: Efter-mørke øjne

Efter-mørke øjenmake-up-looket sidder mellem et friskt gennemført røget øje og et meget røget øjenlook – denne model er blødere og en anelse ekstra subtil til et slidt look. Et ideelt eksempel på udseendet blev vist på Altuzarra-foråret 2022-gaven, stedets mode blandede denne øjenmake-up med blussende kinder og børstede bryn. Lyserøde og guldfarver er blevet blandet med dybe brune for at blandes problemfrit ind i rene porer og hudtoner uden at mangle dybde. Vi foreslår at bruge fingerspidserne eller en lille make-up børste til at blande. Afslut opmærksomhedsmake-uppen med et par svirp mascara.


Vandmanden: Metalliske accenter

Make-up-udviklinger fra forårets afsløringer har handlet om at være udtryksfuld, vovet og glitrende. Kim Shuis bane lagde mærke til mode med glimtende vingede øjenskygger i skinnende farver med strejf af metalliske accenter. Disse styrkende og unapologetisk vovede øjenmake-up ser ud til at være blevet skabt af dygtige MUA’er Kento Utsubo og Ayaka NIhei for at gribe Y2K-ånden.


Fiskene: Dobbelte katteøjne

For at øge din grafiske liner-sport, se til denne sæsons mange iøjnefaldende eyeliner-design til inspo. Det bedste liner-look at genskabe har fået til at være de dobbelte katteøjne fra Diors forårs-/sommersæson 2022-gave – bare tegn et andet svirp lige fra brodden af ​​din formindskede vippekant for at afspejle det samme gamle katte-svirp. Diors opfindsomme og billedinstruktør Peter Philips instruerede Grazia journal, at udseendet er “grafisk, dog mildt, i en moderne og fræk ånd med en tresserstemning.” Ser denne øjenmake-up bekendt ud? Maddy fra Eufori (udført af Alexa Demie) havde desuden udseendet i sæson to af nutiden!


RELATEREDE:

(Besøgte 3 tilfælde, 3 besøg med det samme)

Leave a Reply

Your email address will not be published.