June 30, 2022

En stigning i solcellepaneler på taget i Florida er mere tilbøjelige til at fortsætte, efter at guvernør Ron DeSantis har nedlagt veto mod en faktura, der grundlæggende kan have afskåret husejere fra at promovere energi igen til forsyningsselskaber.

De eksponentielle fremskridt i Floridas fotovoltaiske forretning i de foregående par år havde fanget nogle forsikringsmæglere ude af vagt, og tvunget dem til at kæmpe for at opsøge selskaber, der kan forsikre huse med fotovoltaiske paneler. Nogle modtagne transportører skriver ikke huse med fotovoltaik, selvom konsulenter har nævnt, at panelerne er vindafvisende og hjælper med at holde tagshingles nede.

De fotovoltaiske teknikker kan desuden være dyre at afmontere kortvarigt, når forsikringsselskaber beder forsikringstagere om at bytte tag, der er 10 år tidligere eller ældre.

DeSantis nævnte, at han nedlagde veto mod boligfaktura 741, afleveret i marts, på grund af dens indflydelse på den allerede stigende værdi af bolig for husejere.

“Forudsat at USA oplever den værste inflation i 40 år, og at udsigterne har set stejle vil stige inden for værdien af ​​brændstof og dagligvarer, ud over eskalerende betalinger, bør staten Florida ikke bidrage til den monetære krise, som vores indbyggere oplever,” nævnte DeSantis i sit vetobrev.

State Rep. Lawrence McClure, R-Plant Metropolis, som var en af ​​mange sponsorer af fakturaen, nævnte, at han forstår guvernørens begrundelse.

“Vi håndterer helt andre økonomiske forhold lige her i Might, end vi havde i marts,” nævnte han i overensstemmelse med Miami Herald.

De fleste stater tillader nu husholdninger og virksomheder, der producerer beskedne mængder energi, at promovere den igen til nettet til en fast pris, en anvendelse generelt kendt som “internetmåling.” Men forsyningsselskaber har vist sig at være involveret i udviklingen af ​​distribueret fotovoltaisk vitalitet på deres bagside. Nogle lovgivere i Florida har endda hævdet, at foreningen er uretfærdig over for el-energiudsigter, der ikke har solenergi, i overensstemmelse med informationsundersøgelser.

Solenergi-tilhængere har identificeret, at alle potentielle forsyningsvirksomheder drager fordel af den store finansiering fra husejere og virksomheder, som opsætter eller leaser fotovoltaik på deres tage. Rooftop-teknikkerne hjælper med at afhjælpe behovet for, at værket skal købe eller generere kostbar, fossilt brændstof-genereret vitalitet. Og fotovoltaikvirksomheden i Florida har skabt anslået 9.000 arbejdspladser og har udløst en stor efterspørgsel efter virksomhed, ansattes kompensation og juridiske ansvarsforsikringsdækning for firmaer, der etablerer fotovoltaik.

En bestemmelse i HB 741 ville have gjort det muligt for forsyningsselskaber at pålægge afgifter på prospekter. Foranstaltningen forventes at komme op igen inden for 2023-mødet i den lovgivende forsamling, måske uden denne bestemmelse, nævnte lovgivere.

Sager
Florida

Leave a Reply

Your email address will not be published.