June 30, 2022

Tid til at tilføje et andet system til dit fornuftige hus. 4. generations Amazon Echo Dot fornuftige højttaler er faldet til en lav værdi på $27,99 ved hjælp af Amazon. Det er den første gang, det nogensinde har faldet dette lave ydre af enorme bruttosalg lejligheder som Black Friday. For pokker, det er den første gang, vi har set den komme til salg i de 12 måneder. Højttaleren, Amazons nyeste teknologi, koster normalt omkring $50. Du sparer en stor mængde forandringer, og du vil vælge mellem de tre nuancer for at finde din favorit.


Echo Dot 4th Gen Charcoal

Amazon Echo Dot 4. generation | $22 i rabat

Ved denne værdi vil du være i stand til at sætte en klog højttaler i hvert værelse i hjemmet. Der er andre muligheder til salg så effektivt, sammen med dette identiske system med et smart stik for blot $5 ekstra. Vælg også din yndlingsnuance, og gem ikke desto mindre.

$27,99 hos Amazon

Det kan også spare dig på forskellige måder. For eksempel, hvis du gerne vil have et klogt stik, vil du være i stand til at administrere ved hjælp af din nye Echo Dot, få de 2 blandet samlet for blot $32,99. Det er primært at forsyne dig med det fornuftige stik for blot $5 yderligere.

Hvis din mest typiske forespørgsel til Amazon Alexa er “Hvad er klokken?” så gribe modellen med et indbygget LED-ur for 39,99 USD. Det er $20 i rabat på dens fælles værdi og den mest effektive aftale, vi har set siden december. Få Youngsters-versionen af ​​Echo Dot til en lignende værdi på $39,99, hvilket kan være en lav pris på $20.

Echo Dot er et af vores valg for de bedste medie-fjernbetjeninger til Xbox. Med Alexas Xbox-talent vil du være i stand til at styre Xbox’en sammen med din stemme. Slå det til eller fra, indlæs videospil eller din foretrukne streaming-app, skru ned for mængden og mere.

Plus, denne model er noget mere effektiv end tidligere variationer. Det har en mængde, der kan fylde et rum, og du vil streame din yndlingsmusik fra næsten hvor som helst. Få informationen, få klimaet, find ud af løsningerne på alle dine presserende spørgsmål med nogle lette stemmeinstruktioner. De problemer, du er i stand til at gøre med en klog taler som denne, udvikler sig med jævne mellemrum.

Vi kan muligvis optjene et gebyr for køb ved at bruge vores hyperlinks. Bliv undervist ekstra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.