June 30, 2022

At drive eller gøre din online-forretning tilgængelig på nettet er rart, når du har til hensigt at udvide mangfoldigheden af ​​dine kunder. Ved at gøre dette laver du en separat skala, som din online-forretning kan udvikle sig på. Men at arbejde med en virksomhed online kan meget vel være en vanskelig aktivitet og kan kræve, at du er gearet med acceptable instrumenter.

Disse instrumenter kan meget vel være kodningen bag dit websted, den søgemaskine markedsføring, og vigtigst af alt, den internethostingtjeneste, du vælger på dit websted.

Din internet-hosting-tjeneste vil bestemme webstedets effektivitet ved at gøre det tilgængeligt for enkeltpersoner over hele verden på alle tidspunkter af døgnet. Så du bør vælge det passende internet-hosting-svar til din online-forretning.

Et valg, som vi er i stand til at rådgive, er Exabytes. Det har eksisteret i over tyve år og kan komme som en mulig internethosting for at skalere din online-forretning. Tillad os at opdage ekstra med denne Exabytes-evaluering.

Om Exabytes

Exabytes kan meget vel være den internet-hosting-tjeneste, du kunne have været på jagt efter dit websted, da det er for mange enkeltpersoner. Det er det vigtigste cloud internet hosting serviceleverandør i hele Sydøstasien. Det kan give hjælp til at hoste hvert websted og formål, så du ser det som en to-i-en aftale.

Exabyte-evaluering - Her er hvad 39+ individer siger om det?

De har været i drift siden 2001, og dets mål er at imødekomme helt andre kunders ønsker og sørge for det højeste tempo og sikkerhed for deres kunder. Exabytes kan give dig alle de dele, du har brug for for at skabe et miljøvenligt og stigende websted til en billig værdi.

Exabytes Knowledge Heart Placering

Ekstra videncentre gør det hurtigere og højere at servicere dine kunder. Videnfaciliteterne er afgørende for at kunne tilbyde hurtig service til dine kunder.

Exabytes datacenterplacering

For at sikre en tilfredsstillende ekspertise hos dem, har Exabytes arrangeret 4 videncentre i USA, Malaysia, Singapore og Indonesien. Exabytes ingeniører håndterer deres komplette infrastruktur i USA. Exabytes Knowledge-Heart-krav er niveau 3-verificeret.

Nøglemuligheder for Exabytes

Tillad os nu at gennemgå de vigtige ting i Exabytes for at finde ud af det yderligere på denne Exabytes-evaluering.

Overdreven hastighed

Ready kan meget vel være irriterende for de fleste personer, sammen med dine online-kunder. Exabytes forsyner Prime-brand-servere med Intel af høj kvalitet CPU’er og RAM for at give dig det allerbedste tempo.

Gratis SSL-certifikater

At bevare dit indholdsmateriale og dine webstedsforbindelser sikre er afgørende for at undgå at træde ind i besværet med at droppe dit indholdsmateriale og måske dine penge. For at sikre sikre forbindelser giver Exabytes gratis SSL-certifikater.

Automatiserede sikkerhedskopier

Det er vigtigt til enhver tid at have en sikkerhedskopi af alt dit indholdsmateriale. Hvis du ikke gør dette, kan det udløse problemer, når du utilsigtet mister dit indholdsmateriale, eller hvis en anden person misbrugte det. Exabytes leverer automatiske sikkerhedskopier hver dag, så du slipper for besværet med Exabytes.

1-Klik på Installer

For at få sat et par CMS’er ind, behøver du ikke leje nogen udvendige instrumenter, da det kan udføres med kun et enkelt klik med Exabytes. Med Exabytes kan du muligvis bare opsætte WordPress, Joomla, Drupal og så videre.

24x7x365 faglært teknisk assistent

Du vil få alle dine spørgsmål og punkter løst ved hjælp af 24x7x365 dygtig køberassistent. Du vil være i stand til at chatte, sende en e-mail, oprette et navn eller løfte en billet til at handle.

Exabytes internethostingplaner

Exabytes giver en række planer under forskellige former for internethosting, sammen med WordPress internethosting, Home windows internet hosting, Enterprise internet hosting, cPanel internet hosting, Reseller internet hosting, Enterprise internet hosting og så videre.

  • WordPress internet hosting har tre planer, der spænder fra $1,99 pr. tredive dage til $29,99 pr. tredive dage.
  • Enterprise internet hosting giver 4 planer, begyndende ved $0,99 pr. tredive dage til $26,99 pr. tredive dage.
  • cPanel internet hosting giver 4 planer, der begynder ved $2,99 pr. tredive dage til $27,99 pr. tredive dage.
  • Home windows SSD internet hosting har tre planer, der spænder fra $2,99 pr. tredive dage til $6,99 pr. tredive dage.
  • Det Forhandler internethosting har tre planer, der spænder fra $21,99 pr. tredive dage til $51,99 pr. tredive dage.

Former for internethosting og udbydere leveret af Exabytes

Tjeklisten over hosting, som Exabytes giver, er en ting som denne:

Udover internethosting giver Exabytes Enterprise elektronisk postoprettelse, SSL-certifikater, sikkerhedskopiering af internethosting, SjegteLock internet scanner og ekstra.

Konklusion

Så det er toppen af ​​denne Exabytes-evaluering. Exabytes er den vigtigste leverandør af internethostingtjenester i Sydøstasien og er betroet af mange enkeltpersoner verden over.

Det har 4 videncentre inden for USA, Malaysia, Singapore og Indonesien. Så det kan være rart, hvis dine kunder bor i Sydøstasien.

Det er også rimeligt prissat og hurtigt, hvilket giver 99,9 % oppetid for at kunne tro på, at dit websted hostes på Exabytes med oppetidstempo og sikkerhed.

Så vi vil sige, at det vil være et herligt internet-hosting-svar på dit websted, og du bør prøve det. Hvad tror du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.