June 30, 2022

 • Marie Claire støttes af sine seere. Når du køber via hyperlinks på vores hjemmeside, kan vi muligvis optjene gebyr på en række af de genstande, du vælger at købe.

 • Leveringen vil ikke være rund i længere tid…

  Hør alle sammen. Forsøm dine fineste glattejern og fineste krøllestave, fordi Dyson Airwrap tilbydes at købe, og du vil i øjeblikket spare enorme £70, alt sammen på grund af eBay Licensed Refurbished-outlet.

  Hvis du tilfældigvis ikke vidste det, kan du få talrige reduktioner fra prime producenter sammenlignet med Shark, Simba, Apple og ekstra på grund af eBays nyttige stikkontakt. Hele varen bliver professionelt tjekket, rengjort og istandsat af producenten eller af en autoriseret leverandør.

  Derudover kan dine varer belægges med en 12-måneders leverandørforsikring, så du ikke behøver at bekymre dig om, at noget går galt. Intelligent, vel?

  Dyson Airwrap Styler – Renoveret, 379,99 £ | eBay
  Denne renoverede Dyson Airwrap fås i uberørt, som ny situation med sin unikke indpakning og alle tilbehør.

  Se tilbud

  Til at begynde med 449,99 £, nu er det rette tidspunkt at beskæftige sig med dig selv til Dyson Airwrap Styler. Denne enhed, der er værdsat af berømtheder og sødme-influentere over hele verden, kan hjælpe dig med at opnå det salonværdige look fra trøsten i dit personlige hus.

  Når du har længere hår, foreslår vi, at du går efter Dyson Airwrap Styler Lengthy, som kan gøre forberedelsen endnu nemmere. Det er også muligt at opbevare denne enhed på eBay-outlet for blot £379,99. Vi ville være hurtige, da vi ikke formoder, at disse tilbud kan være runde for lange.

  Dyson Airwrap Styler Lang, 379,99 £ | eBay
  For dem med hår, der er brystlængde eller længere, har denne enhed tønder til at krumme og bølge, og børster til at regulere, rense eller tilføje mængde.

  Se tilbud

  Hvordan virker Dyson Airwrap?

  Hvis du tilfældigvis er i tvivl om, hvordan denne ikoniske hårstyler virker, har vi modtaget al den viden, du ønsker. I overensstemmelse med Dysons websted, “udnytter Dyson Airwrap et aerodynamisk fænomen kendt som Coanda-påvirkningen.” Grundlæggende sorterer enheden dit hår ved at bruge luft, ikke varme, for at hjælpe med at stoppe skaden. Luftstrømmen får håret til at vikle sig hen over tønden, tørre og style til den ønskede ende, hvilket er cirka med et køligt skud luft. Enheden er designet til brug, når dit hår er fugtigt, så du er i stand til at gøre hver del på én gang.

  Er Dyson Airwrap pris det?

  Efter vores mening, selvfølgelig. Selvom det er ekstra af et finansieringsstykke, vil det forhindre en masse tid, når du forbereder dig. Det ville desuden også forhindre kontanter, da du ikke ville behøve at foretage almindelige rejser til salonen. Prøv det selv og se, hvad alt det ballade handler om…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.