June 30, 2022

The Chartered Insurance Coverage Institute og Islamic Insurance Coverage Affiliation of London har arbejdet sammen med Center for Islamic Finance på College of Bolton for at lancere en helt ny statslig MBA i islamisk forsikringsdækning og Danger Administration, som skal leveres ved fjernstudier med en blanding af ophold on-line klasser, vejleder hjælp og upartisk undersøgelse.

Ud over administrationsemner inden for en MBA indeholder kvalifikationen moduler om islamisk forsikringsdækning og islamisk fareadministration for at give fagfolk mulighed for at udvikle komplet og moderne information og forståelse af metoder og ideer i islamisk lovgivning og anvendelsen af ​​autoriserede regler i islamiske virksomhedstransaktioner.

Max Taylor, formand for Islamic Insurance Coverage Affiliation of London, udtalte: “Vi er ekstraordinært glade for at have udført vores halvdel inden for skabelsen af ​​denne MBA, som kan præsentere en anerkendt kvalifikation i et stadigt ekstra vigtigt område af den verdensomspændende fare og forsikringsdækning karriere.

“Involveringen af ​​Center for Islamisk Finansiering på College of Bolton og Chartered Insurance Coverage Institute sikrer, at dette kursus vil sætte det sædvanlige for en kvalifikation, som vi mener vil blive anerkendt og værdsat af arbejdsgivere gennem hele karrieren.

“Vi håber meget, at dette vil blive betragtet som et pragtfuldt alternativ for universitetsbørn over hele verden til at bruge MBA i deres bestræbelser på at forfølge et erhverv inden for islamisk forsikringsdækning, og det varierer en stor del af den islamiske forsikringsdækning. Londons bestræbelser på at reklamere for institutionen af ​​Sharia-kompatibel kapacitet på London-markedet.

“Fordi kollegiets medarbejder på denne MBA vil vi arbejde omhyggeligt med Center for Islamisk Finansiering ledet af professor Abdel-Haq for at sikre, at universitetsstuderende har adgang til oplevelsen på London-markedet.”

Jonathan Clark, midlertidig administrerende direktør for Chartered Insurance Coverage Institute udtalte: “Forsikringsselskaber er på jagt efter fagfolk, der er effektivt kendskab til markedet, dets udfordringer og alternativer, hvis de skal lykkes kommercielt ved at samle de seneste og forskellige behov. udsigter.

“Islamisk forsikringsdækning er af stigende betydning for den verdensomspændende forsikringsdækningskarriere. En MBA med speciale i dette rum vil give et relateret og konstruktivt bidrag.

“Denne kvalifikation kombinerer specialistforståelsen af ​​islamisk forsikringsdækning og fareadministration med den centrale College of Bolton MBA-pakke af moduler, der understøtter afgørende virksomheds- og ledelsesekspertise. Vi er glade for at have muligheden for at give denne chance til universitetsstuderende.”

Professor George Holmes, vicekansler og præsident for kollegiet hilste denne nye vækst velkommen og sagde: “Engagement med dygtige vores kroppe er en nøgleteknik for kollegiet, og vi er glade for at arbejde med Chartered Insurance Coverage Institute og Islamic Insurance Coverage Affiliation of London at yderligere udvikle Center for Islamisk Finans. Dette kan være en yderligere forbedring af centret, og jeg sætter mig op for, at den primære årgang bliver medlem af os og følger deres fremskridt.”

Forfattet af The Chartered Insurance coverage Institute

Leave a Reply

Your email address will not be published.