June 28, 2022

Forbedring af Chevrolet Corvette ZR1 er nu i gang, og Muskelkøretøjer og -køretøjer hævder at have insideroplysninger om mannequinen, der angiveligt kommer fra “skudsikre kilder”.

Disse insidere gentager erklæringen om, at ZR1 gør brug af en dobbeltturboladet model af 5,5-liters V8 fra Z06. Tilføjelsen af ​​tvungen induktion bringer angiveligt ydelsen til omkring 850 hk (634 kilowatt), mod 670 hk for den naturligt aspirerede variant i Z06. Det ene gearkassealternativ er angiveligt den otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse fra Tremec fra forskellige C8 Corvetter.

ZR1 har en ekstra aggressiv fysik, der matcher dens yderligere energi. Der er ny stil til indgangen og bagpanelet, hævder denne rapport. Ligesom Z06 kommer udstødningerne ud af midten af ​​karrosseriet. Hjulene er angiveligt et nyt design til denne mannequin. Michelin Pilot Sport 4S kan være et lagerdækalternativ, men en effektivitetspakkeaftale opgraderer dem angiveligt til Pilot Sport Cup 2R gummi.

Muskelkøretøjer og -køretøjer hævder, at ZR1 ankommer til 2025 eller ’26 mannequin år. Det er senere end tidligere rygter, der satte bilens debut i 2023, hvilket tyder på, at det kan være et produkt fra 2024 mannequin.

Tidligere end ZR1 slutter sig til variationen, kommer hybrid Corvette. Rygter anbefaler, at Chevy har til hensigt at navngive den E-Ray. Den gør efter sigende brug af den sædvanlige ‘Vette LT2 V8, dog med tilføjelsen af ​​en elektrisk motor til at drive indgangsakslen. Resultatet er de primære firehjulstrukne varianter af de varige sportsaktiviteter i bilindustrien. Den fulde energiydelse er angiveligt mellem 600 hk (447 kW) og 650 hk (485 kW).

En helt elektrisk Corvette kan også komme. Chevy giver dog ikke meget information om det, men. Hypotesen er, at det kan bruge bilproducentens Ultium batteri knowhow. Debutdatoen er rygtet til 2024.

Topmodellen af ​​C8 Corvette vil angiveligt være Zora. Den ville angiveligt blande twin-turbo-motoren fra ZR1 med {den elektriske} drivlinje-hjælp fra E-Ray for at skabe en ‘Vette, der yder mere end 1.000 hk (745 kilowatt). Tidligere oplysninger tyder på, at mannequinen kommer i 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published.