June 30, 2022

Employees’ Compensation Insurance Coverage Ranking Bureau of California indsendte et rent præmiegebyr ved at indsende til California Insurance Coverage Commissioner og opfordrede til en forbedring på 7,6%.

De rådgivende rene præmietakster for de omkring 500 almindelige klassifikationer, der foreslås at være effektive 1. september, er på almindelige 7,6 % bedre end almindelige for de nuværende autoriserede 1. september 2021 rådgivende rene præmietakster. De typiske 1. september 2022 rådgivende rene præmiegebyrer foreslået af WCIRB er $1,56 pr. $100 i lønsum.

De foreslåede 1. september rådgivende rene præmiegebyrer er for det meste baseret på forsikringsselskabers tab opstået i løbet af ulykkesåret 2021 og tidligere ulykkesår vurderet pr. 31. december 2021.

Foreslåede rene præmiegebyrer afspejler ændringerne af California Employees’ Compensation Uniform Statistical Reporting Plan—1995 foreslået af WCIRB for at være effektiv 1. september og var indeholdt i WCIRB’s lovgivningsmæssige indsendelse indsendt den 28. februar. Hvis et par af disse lovgivningsmæssige ændringer normalt ikke er godkendt, kan WCIRB blive nødt til at ændre de rene præmiegebyrer, der foreslås ved denne indsendelse.

Tilknyttet:

Emner

Californien
Lønmodtagernes aflønning

Var denne tekst umagen værd?


Nedenfor er anført ekstra artikler, der er chancer for, at du vil nyde.

I gang med Medarbejdere Comp?

Få automatiske underretninger om denne sag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.