June 29, 2022

  • Luke’s Wings, et firma, der sørger for nødrejser for husstande af syge og tilskadekomne servicemedlemmer, veteraner og faldne betjente under hospitalsrestaurering og rehabilitering
  • Fisher Home Basis, som bygger huse ved hær- og VA-medicinske faciliteter, så familiemedlemmer kan holde sig tæt på uden beregning, mens en elsket er på hospitalet

Tilskuddene er en del af Operation Veteran Giveback, en landsdækkende blandet forsikringsdækning for bruttosalgskonkurrenter, hvori de 2 højest ydende zonegrupper vælger en militær- eller veteranrelateret tilskudsmodtager. Northeast Zone-besætningen, som tog førstepladsen, valgte Luke’s Wings, mens andenpladsen South Zone-besætningen valgte Fisher Home Basis.

“Vi anerkender Mixeds fortsatte hjælp til vores indsats på vegne af hær-, veteran- og politihusholdninger gennem deres mest hårde lejligheder,” udtalte Fletcher Gill, medstifter og administrerende direktør for Luke’s Wings. “Det er vores mission at genforene helte med medlemmer af familien, for at give dem mulighed for at få essentiel følelsesmæssig hjælp under restaurering og rehabilitering.”

Lær efterfølgende: Chubb løfter sløret for Q1-resultater

“Ved at støtte Fisher Home hjælper Mixed hær- og veteranmedlemmer af familien med at holde sig væk fra høje egenpriser for logi, mens et servicemedlem er på hospitalet,” sagde Dave Coker, præsident for Fisher Home Basis. “Vi forestiller os, {at en} husstands kærlighed er gode stoffer, og vores hjem hjælper med at befri familiemedlemmer kollektivt gennem vigtige måneder med afhjælpning og genopretning.”

Mixed kan også være stærkt dedikeret til at ansætte militærveteraner. Siden etableringen af ​​sit rekrutteringsprogram til hæren i 2010, har virksomheden ansat mere end 5.500 veteraner, hærægtefæller og deres familiemedlemmer.

“Dette års Operation Veteran Giveback-program er af særlig betydning for os hos Mixed, da vi har det godt med vores hundrede års jubilæum i år og ære vores firmas filantropiske traditioner,” udtalte Mat Matarrese, senior vp, amerikansk virksomhed hos Mixed. “Hvert år er vores bruttosalgsgrupper stolte af at konkurrere om muligheden for at tilbyde igen til dem, der har ydet pæne ofre for nationen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.